Foto: Publicitātes foto

Par vienu no apspriestākajām LNT šova Lauku sēta dalībniecēm kļuvusi 56 gadus vecā Anita Šulca (attēlā), kura gan dalībniekus, gan skatītājus paguvusi nokaitināt ar savu valdonīgo dabu un pieglaimošanos sētas saimniekam.

Kā Anita atklājusi žurnālam Kas Jauns, dzīve viņai nav bijusi vienkārša - pirmo mazuli viņa pasaulē laidusi jau 17 gadu vecumā, jaunībā strādājusi par smagās mašīnas vadītāju, vēlāk vedusi graudus un vadījusi slimnīcas bobiku.

Viņa arī izaudzinājusi piecus bērnus, bet pēdējos gados devusies peļņā uz ārzemēm. Šovā viņa ieradusies no vergošanas kādā Anglijas vistu fermā, kur bija devusies kopā ar savu otro vīru, lietuvieti Sigitas.

"Pēdējo gadu un divus mēnešus kopā ar vīru nostrādāju vistu fabrikā," žurnālam Kas Jauns atklājusi Anita, kura, lai gan dzīvē pieradusi pie smaga darba, šo savu dzīves periodu raksturo kā vienu no smagākajiem savā dzīvē.

Darbs fermā sācies jau sešos no rīta, kad bijis jāķer vistas un tītari. "Ap pulksten 10 beidzās ķeršana, tad gājām iekšā cehā, kur vistas jau nāca no kautuves. Daļēji vistu ķidas izrāva mašīnas, bet tas, kas palika, līdz galam bija jāiztīra mums," darba ikdienu raksturojusi Anita.

Ziemassvētkos viņi strādājuši līdz pat pusnaktij, bet smagais darbs atmaksājies - naudas dzīvošanai pieticis un veikalā varējuši pirkt, piemēram, arbūzu, nedomājot, no kā tāpēc jāatsakās.

Tikt galā ar smago darbu Anitai palīdzējusi citu latviešu attieksme, kas esot bijusi ļoti noraidoša - fermā noslēgtas derības, ka jaunpienācēja pirmā pametīšot darba vietu, bet Anita par spīti nelabvēļiem sākumā iecerētos trīs mēnešu vietā tur nostrādājusi vairāk nekā gadu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!