Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 5. septembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jaunais pašmāju televīzijas projekts – šovs "Īstie veči", kas solās būt spraigs, aizraujošs un jautrības pilns piedzīvojums.

Raidījuma ievadā skatītāji varēja vērot, kā brašais piecnieks dodas ieturēt maltīti – viņi burgeru ēstuvē kā bērni izvēlējās visu, ko sirds kāroja, bet aizkadrā šova vadītājs Armands Simsons kungus brīdināja par briesmām, ko viņi ar savu dzīvesveidu rada savai veselībai.

"Viņi vai nu aizies pa skuju taku ātrāk, vai arī viņiem vecumdienās būs ļoti lieli sarežģījumi," brīdināja Simsons, kurš pats savulaik gada laikā no tukla kundziņa kļuvis par veselīgu un aktīvu vīrieti.

Tāpat pirmajā raidījumā varēja tuvāk iepazīties ar dalībniekiem un viņu ieradumiem, bet gan skatītājiem, gan vīriem viss interesantākais vēl priekšā – cīņa ar liekajiem kilogramiem un dzīvesveida uzlabošana.

To, ka lielās pārmaiņas nebūs vieglas, varēja nojaust jau šova sākumā. Kamēr kungiem šķita, ka pirmā diena būs veltīta, lai iepazītos, Simsons viņiem bija sagādājis pārsteigumu – pēc ierašanās Siguldā viņiem bija jājož kalnā, un šis pārbaudījums vīrus galīgi nokausēja.

Pēc ne mazāk smagā ceļa lejup pārbaudījumi nebeidzās. Simsons viņiem bija sarūpējis vairākus fiziskus vingrojumus, kas pierādīja, cik ļoti savus ķermeņus "nolaiduši" šova dalībnieki.

Foto: Kadrs no video
"Katrs aliņš, katrs apēstais hamburgers bija kā svara bumba pie kājas," sprieda kungi, kuri pamazām aptvēra, kādā avantūrā iesaistījušies un cik cīņa būs grūta.

Protams, ka līdz ar dalību šovā pielikts punkts arī ātrajām uzkodām un citiem našķiem, un vīriem galdā tika celta maltīte, kuras uzdevums bija pierādīt, ka garšīgas var būt arī veselīgas lietas.

Foto: Kadrs no video
Vēlāk dalībnieki tika nolikti aci pret aci ar skarbo patiesību – lai grautu viņu ilūzijas par savu izskatu, kungus iesākumā aizveda uz pirti, bet tad viņiem bija jāstājas skaistas meitenes un fotokameras priekšā.

Brašuļu humora izjūta un paškritika ledu ātri vien atkausēja un kliedēja samulsumu, un fotosesija aizritēja jautrā noskaņojumā. Vīrus gan šokēja fotogrāfes lūgums izģērbties pilnībā, tiesa, piesedzoties ar sporta un citu atribūtiku, tomēr arī ar šo uzdevumu skaļu smieklu pavadībā kungi tika galā.

"Man viss patika, jo es pirmo reizi piedalījos tādā fotosesijā," atzina šova vecākais dalībnieks Jānis Mednis.

Pēc rezultātu aplūkošanas noskaņojums gan vairs nebija tik jautrs un dažu acīs pat bija lasāmas šausmas, jo kungi skaidri saprata, kādus ikdienā viņus redz līdzcilvēki un ka pašu priekšstati par savu fizisko formu izrādījušies aplami.

"Vienkārši dramatiski no malas. Naturāla kauna sajūta par to visu kopskatu. Pirms pieciem gadiem nebija tāds kauns uz sevi skatīties, bet tagad ir tā, ka pat vairs negribas," galīgi sabēdājies bija Aivis Janauskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!