Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 28. augustā, TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota seriāla Viņas melo labāk otrās sezonas noslēdzošā sērija, kurā nozīmīgu izvēli izdarīja viena no seriāla galvenajām varonēm – Kristīne, bet pārējās intrigas palika neatklātas.

Pēdējās sērijas sākumā Laura Dzelzīša atveidotais Arvis pārveda mājās ļoti iereibušo Kārli, kuru tēlo Lauris Subatnieks, un pēc dziļā dzēruma miegā pavadītās nakts Kārli gaidīja izskaidrošanās ar mīļoto sievieti Kristīni.

Kārlis, kurš glāzītē bija slīcinājis bēdas par neveiksmīgo tiesas prāvas rezultātu, kad pēc trīs mēnešu smaga darba no cietuma atbrīvotais puisis bija apzadzis viņa mīļoto, neatcerējās neko no iepriekšējā vakara notikumiem, bet Kristīne neslēpa sarūgtinājumu par drauga rīcību.

Meitene atzina, ka, ieraugot Kārli piedzērušos, ir no viņa nobijusies un piedāvāja Kārlim padzīvot atsevišķi - viņa vīrietim deva 24 stundas laika savākt mantas, bet vīrietis pēc iestiprināšanās ar kā stiprāka šļuku metās mēģinājumos nokārtot savu dzīvi un devās uz rotaslietu veikalu.

Kristīne tikmēr mierinājumu meklēja pie Martas, bet situāciju steidza izmantot Arvis, iespējams, cerot atgūt bijušo draudzeni. Kristīne arī atsaucās Arvja aicinājumam uz vienu vīna glāzi, bet abu randiņu ieraudzīja Kārlis, kurš tajā pašā lielveikalā bija izlēmis pirkt atvainošanās dāvanu.

Tiesa, Kārlis nekrita panikā un braši devās pie bijušo mīlnieku galdiņa, pasniedza mīļotajai vērtīgo dāvanu, un Kristīne tik ļoti sapriecājās par pērlēm, ka piedeva Kārlim, tādējādi apliecinot, ka no abiem pie galdiņa sēdošajiem vīriešiem ir izvēlējusies tieši viņu.
;
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!