Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 19. septembra, vakarā TV ekrānos pēc vairāku mēnešu pauzes atgriezās seriāls "UgunsGrēks", un jau pirmajā sērijā tika pārtrauktas skatītāju neziņas mocības par abu dvīņumāsu – Kristas un Sandijas – likteni.

Sērija sākās ar Gunāra un Luīzes ķīviņu – bārmenis vēlējās pārliecināt sievu dot viņam šķiršanos, bet kundzīti ļoti uztrauca tas, kā viņa pēc šķiršanās dzīvos.

Gunārs gan norādīja, ka viņš neesot saņēmis Vadima solīto naudu par laulībām un arī mazulis atdots "Baby Box" glābējsilītē, tāpēc abiem vairs nav iemesla palikt kopā.

Tomēr daudz vairāk par kolorītā pārīša strīdu seriāla fanus interesēja, kura no dvīņumāsām tika nodurta aizvadītās sezonas izskaņā. Tagad neziņas migla kliedēta – meitene tomēr palikusi dzīva un abu māsu tēvs Gatis pie cietušās meitas gultas izmisīgi čukstēja Sandijas vārdu.

Pēc atmošanās meiteni daudz vairāk par pašas traumu šokēja ziņa, ka dūrēju, kuru nozieguma vietā pieķēra Fēlikss un Dāvids, ir arestējusi policija, bet tikmēr Intars policijas iecirknī taisnojās, ka viņš gluži vienkārši gājis garām viesnīcas istabiņai, no kuras dzirdējis vaidus un kurā tad arī atradis meiteni asins peļķē.

Foto: Publicitātes foto
Palikusi palātā viena, Sandija steidza zvanīt Dinam, un tad atklājās vēl viens noslēpums – Sandiju sadūris Dins, kurš gluži vienkārši sajaucis abas dvīņumāsas.

Puisis histērijā lūdzās, lai cietusī viņu nenodod un turpina vainot Intaru, kurš jau atzīts par aizdomās turēto, bet Sandija palika nelokāma – Intars no policijas nagiem jāizrauj, jo viņš pārlieku daudz zina.

Žeņa un Fēlikss tikmēr posās abu meitiņas trīs mēnešu jubilejai, bet gaidāmās svinības nespēja samierināt Gunāru un Luīzi, kuri turpināja strīdēties. Tas gan izrādījās sīkums, kad tapa zināms, kādu pārsteigumu vēl liktenis sarūpējis jaunajiem vecākiem – pēkšņi ieradās Žeņas mamma Sibilla, kuras lomā iejutusies Lāsma Kugrēna.

Foto: Publicitātes foto
Prieku par jaunu tēlu ierasto "UgunsGrēka" seju pūlī gan aizēnoja slepkavības intrigas risināšana.

Kamēr Intars mācīja Induli, kādi jautājumi jāuzdod, iecirknī ieradās Krista, kura ar savu liecību sajauca gaisu – viņa policistam pastāstīja, ka Intars plānojis Sandijas slepkavību, jo vēlējies pasargāt Kristu un Āboliņus no ļaunprātīgās dvīņumāsas.

Tas, protams, nespēlēja par labu Intaram, jo Indulis tagad bija pavisam drošs, ka Intars ne tikai sadūris jaunkundzi, bet arī darījis to plānoti, kas ir vainu pastiprinošs apstāklis.

Lai ieviestu skaidrību izmeklēšanā, Sandija izmeklētāju Induli steidzami izsauca uz slimnīcu, bet, protams, stāstīt taisnību viņa negrasījās – neģēle slepkavības mēģinājumā apsūdzēja māsu Kristu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!