Foto: DELFI

Kanāla RīgaTV 24 jauno talantu meklēšana šovā Rādi, ko vari turpinās. Otrajā kārtā jaunos censoņus kopā ar pazīstamiem mūziķiem vērtēja šarmantā aktrise Agnese Zeltiņa (attēlā pa labi).

Šova otrajā kārtā, kas notika piektdien, 24. oktobrī, uz skatuves kāpa septiņi dalībnieki, kuri gatavi cīnīties par titulu Latvijas talants 2014.

Galvenokārt bija pārstāvēti mūziķi. Par balvu - iespēju tikt uz Cabaret skatuves - cīnījās gan jaunie mākslinieki, gan pieredzējuši talanti. Starp dalībniekiem bija arī dziedātājs Harijs Užans, kurš Latvijas mūzikas aprindās pazīstams jau ilgus gadus.

Konkursantu priekšnesumu vērtēja profesionāļu žūrija - šarmantā aktrise Agnese Zeltiņa, jaunā dziedātāja Samanta Tīna un roka meistars Jānis Bukums, kurš žūrijā pārstāvēja Cabaret La Luna komandu.

Talantus visu šova laiku vērtē arī pieredzējušais producents un režisors Viktors Runtulis un viņa Cabaret komanda.

Šova otrā raidījuma laikā bija iespēja dzirdētu unikālu pirmatskaņojumu - Andra Kiviča dziesmu Tieši tagad un te, kas kļuvusi par šova himnu un ir veltījums Latvijas talantiem, kas lauž sev ceļu uz lielo skatuvi.

Ar veltījuma dziesmu talantiem koncertā uzstājās arī "latviešu Džastins Bībers" jeb Rihards Andris Bērziņš. Neiztrūkstoši klāt bija arī mūziķis Sandis Kiops, kurš steidza apmācīt jaunās zvaigznes Pīlādžogas spēriena pareizā izpildē.

Jaunās zvaigznes šoreiz bija tik spožas, ka žūrija izlēma iespēju uz nākamo kārtu doties piešķirt nevis četriem, bet gan veseliem pieciem konkursantiem.

Neizpalika arī dīvaini kuriozi, piemēram, kāda no dalībniecēm bija tā uztraukusies, ka konkursa dziesmu izpildīja, turot priekšā izprintētu lapu ar vārdiem, tādējādi samulsinot profesionāļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!