Foto: Publicitātes foto

Bieži vien brīžos, kad ļaudis aizrunājas par seriālu UgunsGrēks, omulīgās sarunas burvību grib izjaukt kāds, kuram kārtējo reizi nav saprotams, cik seriālā kuram gadu, cik Fēliksam jaku, kad beidzot sāksies geju mīlas intrigas un "kad tas murgs vispār beigsies". Lai apklusinātu visus īgņas, UgunsGrēka veidotāji piedāvā atbildes uz desmit sasāpējušākajiem DELFU Izklaides lasītāju jautājumiem.

Kas ir bieži pieminētie Zentas "bārenīši"?

"Bārenīši" ir viens no Zentas paņēmieniem, kā modināt līdzcietību pret sevi un izspiest naudu viņas kā nabaga atraitnes ar bērniem vajadzībām. Latviešu tautas pasakās aizgūtā klišeja ir ļoti ienesīga, un sagādā Zentai bagātīgas dzeramnaudas - diemžēl tikai līdz tam brīdim, kad viesnīcas klienti uzzina, ka Zentas dēls un meita jau sen ir pilngadīgi.

Cik apģērba kārtu šo gadu laikā bijis Fēliksam? Vai jūrnieku krekls ir viens un tas pats vai arī vairākkārt mainījies?

Fēlikss katru gadu pērk jaunu ādas jaku, bet novecina to mākslīgi. No stila ekspertiem uzzinot, ka viņš tērpjas vintage stilā, Fēlikss bija ļoti pārsteigts un atzina, ka iemesls šādam ģērbšanās veidam nav tukša stilošana, bet gan reālas rūpes par to, lai neviens viņa nobružātās šmotkas nezagtu. Ar jūrnieka krekliem Fēliksam ir pilns skapis. Tos viņš regulāri saņem kā Jaunā gada dāvanu no Murmanskas - dienesta biedri viņu neaizmirst.

Foto: Publicitātes foto

Cik gadu šobrīd ir Aivaram Pētersonam? Skatītāji atceras, ka vēl laikā, kad Ieviņa nebija dzimusi, viņš svinējis lielu apaļu jubileju. Cik veci ir citi seriāla "veterāni" - Gunārs, Zentiņa, Miervaldis, Mildiņa, Leons un Fēlikss?

Vispārzināms ir fakts, ka cilvēkiem par vecumu jautāt nav pieklājīgi. Viesnīcas iemītnieki ir tieši tik veci, cik veci viņi izskatās! Savu labo formu viņi uztur, dzerot šmakovku, lietojot nikotīnu un regulāri mīlējoties.

Kur tagad atrodas un ko dara Leons? Vai varam cerēt uz viņa atgriešanos seriālā?

Pēdējās ziņas par Leonu ir tādas, ka viņš apņēmies pats personiski atrast savai sieviņai Elizabetei Alpu kalnos tur ziedošo ēdelveisu. Kad atradīs, iespējams, atbrauks un uzdāvinās kādu ziediņu arī meitai, kura uz to laiku varētu būt jau pensionāre.

Foto: Publicitātes foto

Vai ir cerība, ka seriālā atkal atgriezīsies tādi tēli kā Ramona, Cēzars, Ziemelis, Santa, Luīze un citi skatītāju iemīlēti varoņi?

Cerība ir vienmēr- kamēr tēli nav miruši un tas nav bijis redzams kadrā. Bet arī tad vienmēr var parādīties dvīņu brāļi, dvīņu māsas vai arī astroloģiskie dvīņi.

Kāpēc Leona un Fēliksa uzvārdi atšķiras?

Timmermaņu ģimenē piedzima dvīņi, bet dzemdību namā viens no dvīņiem tika nozagts un atdots audzināšanā Seņkovu ģimenei no Krievijas. Fēlikss klusībā sen cer, ka Leons viņu uzaicinās mainīt uzvārdu. Diemžēl Leons to joprojām nav izdarījis.

Foto: Publicitātes foto

Kāds ir Āboliņu omes mūžīgās beretes noslēpums? Vai Olgas Dreģes varonei galvā allaž esošā berete ir viņas pašas darināta?

Galvenais galvasrotas noslēpums ir tāds, ka ome zem beretes slēpj ieročus - gan šaujamos, gan duramos, gan indes pudelītes. Beretes tiek pasūtītas pie dizainera ārzemēs, un tās tiek izgatavotas ar īpašu dubultu oderi.

Kāda radniecība Ievu saista ar Aivaru Pētersonu? Viņa Aivaru dēvē par opi, bet neviens no viņas vecākiem taču nebija Aivara bērns?

Aivaram bija dēls Edgars, kar kuru savulaik bija precējusies Ievas māte Marta. Ieva ir Aivara vedeklas Martas un viņas nākamās mīlestības Leona meita, bet Aivars Ieviņu uzaudzinājis kā savu mazmeitu. Ieva pēc rakstura ļoti līdzinās savam tēvam Leonam, Leona gēnu izpausmes brīžiem ir visai kaitinošas, bet Aivars mēģina ar to samierināties.

Foto: Publicitātes foto

Vai Felzenbaheru dvīņi ir homoseksuāli orientēti?

Dvīņi bija dzirdējuši tādas baumas no saviem kursa biedriem, tāpēc nolēma pierādīt savu vīrišķību, sākot nodarboties ar tādu sporta veidu kā reslings. Diemžēl Vadims to uzzināja un puišu aktivitātes beidzās ar mājas arestu, bet viņi ir apņēmības pilni izlauzties brīvībā un kļūt par profesionāliem cīkstoņiem.

Vai seriālam kādreiz gaidāms noslēgums, vai pagaidām tas nav plānā? Cik ilgi vēl varēsim baudīt UgunsGrēka notikumus?

Seriāls varētu beigties vienlaicīgi ar pasaules galu, diemžēl šobrīd grūti teikt, par kādu tieši datumu ir runa. Pagaidām zināms vien tas, ka līdz 2020. gadam tiek pareģoti vismaz septiņi dažādi pasaules gala datumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!