Foto: DELFI

Pēc tam, kad Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto skarbi nokritizējis šova Saimnieks meklē sievu Jāni Šmitu un viņa trīs līgaviņas par lētu piedzeršanos un mīcīšanos visas Latvijas priekšā, šova producente Sandija Miezīte nāk klajā ar citu patiesību.

"Patiesībā pirmajā vakarā pie Šmita nekādas piedzeršanās nebija. 19 gadus vecā Kristiāna gandrīz vispār nelieto alkoholu, un varu apliecināt, ka viņas abas ar Antru izdzēra vien pa vienam kokteilim.

Tas bija kāds brūnais dzēriens, visdrīzāk, rums ar kolu. Par Daigu gan neko nevaru droši apgalvot, jo viņa vēl bija nomodā tad, kad filmēšanas grupa jau devās prom," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj producente.

Nākamā rīta sarunas par to, kādā "komā" iepriekšējā naktī atradušās meitenes un saimnieka piedāvājumi uzjaukt daiļavām kokteilīšus, lai uzlāpītos, esot bijusi tikai māžošanās.

"Šmitam ir tāds melnais humors, ko tikai retais spēj saprast," skaidro producente.

Miezīte atklāj vēl kādu interesantu niansi. Šmits savām viešņām jau pirmajā vakarā grādīgo dziru priekšā cēlis ne jau tāpēc, ka citādi nemācētu atpūsties. Patiesībā tas bijis viltīgs pārbaudījums.

"Saimnieks vēlējās pārbaudīt, kādas meitenēm ir attiecības ar alkoholu. Šmita iepriekšējās nopietnās attiecības izira tāpēc, ka meitenei stipri paticis iedzert, bet alkohola ietekmē viņa sākusi uzvesties apkaunojoši.

Šīs pieredzes dēļ Šmits vairs nevēlas veidot attiecības ar meiteni, kura alkohola ietekmē kļūst neadekvāta. Tā bija viņa slepenā ideja - piedāvāt meitenēm iedzert, skatīties, kā viņas reaģē un vai nepiedzeras par daudz," saimnieka viltību, ko daļa tautas pārpratusi, atklāj šova producente.

Arī pats Šmits aprunātajā vakarā aprobežojies vien ar glāzi alkoholiskā kokteiļa. Tiesa, nākamajā vakarā, kura notikumus šova skatītāji varēs baudīt jau 12. oktobrī, viss neies tik gludi.

"Šmits vedīs meitenes uz zaļumballi, un viena no līgaviņām piedzersies. Jā, ir meitenes, kuras labprāt lieto alkoholu, tā ir mūsu dzīves realitāte. Taču vainot Antru un Kristiānu par piedzeršanos jau pirmajā vakarā šoreiz ir nevietā," uzsver zinātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!