Foto: Publicitātes foto

Jau 7. septembra vakarā starts tiks dots TV3 šova Saimnieks meklē sievu trešajai sezonai, kad varēs uzzināt, kuri pieci no šova dalībniekiem saņēmuši visvairāk vēstuļu un turpinās iepazīšanos televīzijas ekrānā. Šova veidotāji atklāj interesantas detaļas par gaidāmo šovu.

Kā atklāj šova veidotāji, sieviešu vēstules ar katru gadu kļūstot arvien īsākas, bet saimnieki ar katru gadu motivētāki - viņi vairāk lasa vēstules, nevis izvēlas līgaviņas pēc fotogrāfijām.

Rakstīt saimniekiem dāmas varēja visas vasaras garumā. Jau 7. septembrī šova vadītāja Baiba Sipeniece - Gavare nogādās vīriem šīs vēstules. Pieciem populārākajiem saimniekiem no lielās vēstuļu kaudzes būs jāizvēlas piecas dāmas, ar kurām satikties klātienē.

Jāteic, ka Baibas mudināti, šogad visi saimnieki demonstrējuši lielu izlēmību un ātri spējuši izlemt, kuras piecas aicināt uz randiņu. „Pieciniekā šogad ir krietni un ņemami latviešu vīrieši," kodolīgi šīs sezonas saimniekus raksturo pati Sipeniece.

Šova veidotāji atklāj, ka dalībnieki šogad īpaši piedomājuši par to, lai līgaviņas, ciemojoties pie viņiem, justos labi. Izplānoti gan īpaši romantiski randiņi divatā, gan izklaides visiem kopā.

Lai gan darbi šogad saimniecībās bijuši vieglāki, gadījies arī pa kuriozam. Kāda līgaviņa krāmēt malku aizbraukusi īsā kleitiņā, bet kāds saimnieks gandrīz palicis bez brokastīm, jo neviena no meitenēm nav mācējusi izcept biezpiena plācenīšus.

Savukārt cits saimnieks vienai no savām līgaviņām devis uzdevumu „uztaisīt atrakciju gultā". Šobrīd ir nofilmēta lielākā daļa šova, un producenti saka, ka ir ļoti laba sajūta - jau no pirmā brīža, kad saimnieki satika savas līgaviņas, filmēšanas laukumā bijusi jūtama īpaša noskaņa - varējis just, ka radušās patiesas simpātijas.

Saimnieks meklē sievu kaislības ekrānā ies vaļā jau no 7.septembra pirmdienās 21.00 TV3 un TVPlay.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!