Foto: Recentlyheard.com

Daudzu ļaužu sirdīs joprojām īpaša vieta atvēlēta populārajam seriālam Draugi (Friends), kurš tika filmēts no 1994. gada līdz 2004. gadam. Tas tiek dēvēts ar vienu no visu laiku izcilākajiem komēdijseriāliem, taču atklājušies pārsteidzoši fakti, kas kārtējo reizi apliecina – kļūdās arī paši labākie.

Vairums seriāla fanu joprojām nespēj samierināties ar faktu, ka Čandlera, Rosa, Džouija, Reičelas, Monikas un Fībijas gaitas netiek iemūžinātas jaunās epizodēs. Lai kaut nedaudz remdētu ilgas pēc iecienītajiem varoņiem, seriāla mīļotājiem nākas pārskatīt jau redzētās sērijas.

Daži īpaši vērīgi fani nesen pamanījuši to, kas gadiem ilgi daudzu seriāla cienītāju izmanīgajiem skatieniem paslīdējis garām - divās epizodēs galvenās varones pēkšņi pazūd un viņu vietā kadrā gozējas aktrišu līdzinieces.

Kā vēsta izdevums Recently Heard, fani tikai nesen piefiksējuši, ka seriāla devītās sezonas piecpadsmitajā epizodē pēkšņi pazūd Reičelas lomas atveidotāja Dženifera Anistone un viņas vietā kadrā parādās pavisam cita sieviete.

Šajā seriāla epizodē Anistones atveidotajai Reičelai atvēlētas vien trīs minūtes, kuru laikā viņa aizrautīgi sarunājas ar Meta Leblanka atveidoto Džouiju par viņa gaidāmajām aktiera provēm.

Vienā brīdī Džouijs novēršas, lai kaut ko pateiktu ārpus kadra stāvošajai Kortnijas Koksas atveidotajai Monikai, bet, kad kamera atkal pievēršas viņam un Reičelai, kadrā gozējas Anistones ķermeņa dubultniece. It kā ar to vēl nebūtu gana, viņai mugurā ir cits krekls.

Kā vēsta izdevums, šī meitene nolīgta, lai aizstātu Anistoni ainās, kurās viņas atveidotā Reičela nav galvenais tēls. Savukārt fakts, ka skatītājiem sniegta epizode, kurā skaidri pamanāms, ka ekrānā redzamā sieviete nav pati aktrise, ir liela neuzmanības kļūda, kas pieļauta montāžas procesā.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad fani piefiksējuši līdzīgu misēkli. Savulaik tika ievērots, ka no seriāla astotās sezonas piektās epizodes mistiski izgaisusi Kortnija Koksa. Viņas atveidotā Monika kafejnīcā pļāpāja ar Lizas Kudrovas atveidoto Fībiju. Kad tika nomainīts kameras leņķis un aina filmēta Monikai pār plecu, skaidri redzams, ka tā ir pavisam cita sieviete.

Aktieru piesātinātā darba grafika dēļ tiek algoti viņu līdzinieki, kuri gozējas otršķirīgajās ainās. Parasti dubultnieki tiek filmēti tā, lai nebūtu redzamas viņu sejas, taču dažās Draugu epizodēs seriāla filmētāji un montētāji nav bijuši uzdevuma augstumos.

Foto: Recentlyheard.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!