Foto: DELFI

Janvāra vidū pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies populārais seriāls UgunsGrēks, un, kā vēsta seriāla veidotāji, 13. sezonā visus seriāla mīļotājus gaida ne tikai jaunas kaislības, bet arī vēl neredzēti varoņi.

12. sezonas beigās seriāla fanus pārsteidz kāda noslēpumaina dāma ar aizsegtu seju, kura raidīja šāvienu pa gaiteni ejošo Viestura un Edija virzienā. 

Seriāli veidotāji sola, ka to, kā beigusies spraigā situācija un vai kāds no puišiem tika ievainots, varēs uzzināt jau pirmajā sezonas sērijā, bet jau tagad atklāts, kas tad bija noslēpumainā šāvēja.

Jau iemīļoto tēlu pulciņam pievienojusies Sofija Hartmane, kuras lomā iejutīsies Dailes teātra aktrise Elīna Dzelme (attēlā).

Varones devīze ir Mērķis attaisno līdzekļus, tāpēc viņa īpaši nemēdz lauzīt galvu par morāles dilemmām un izvēlas izdevīgāko. Sofija ir spītīga, mērķtiecīga, godkārīga, apveltīta ar lielām darbaspējām un seksapīlu, un viņa zina, kā patikt pretējam dzimumam. Šī sieviete ļoti rūpējas arī par savu augumu un fizisko formu, regulāri nodarbojoties ar sportu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!