Foto: Kadrs no video

Varētu domāt, ka bīstamākais, kas var notikt televīzijas tiešraides laikā, ir sajaukt tekstu un pārteikties, taču austrāliešu iecienītā rīta šova Studio 10 vadītāja nesen visas nācijas priekšā pati sevi gandrīz pamatīgi satraumējusi.

Maija sākumā rīta šova studijā viesojās kāds vīrietis, kurš apgalvoja, ka protot lasīt domas, un, lai nodemonstrētu šo savu talantu, viņš raidījuma vadītājai Sārai Harisai lūdza izpildīt bīstamu triku ar naglu pistolēm.

Vīrietis televīzijas tiešraidē sarīkoja stilizētu krievu ruleti ar vairākām pneimatiskajām naglu pistolēm, turklāt, sākot nervus stindzinošo spēli, viesis vispirms aizsēja sev acis.

Turpinājumā raidījuma viesis Harisai lūdza paņemt vienu no studijā esošajām četrām naglu pistolēm, un ar to notēmēt uz viņu, taču televīzijas "seja" dīvainā kārtā stobru pavērsa pati pret sevi.

Brīdī, kad sieviete jau grasījās piespiest gaili, studijā atskanēja skaļi saucieni un ūjināša, kā rezultātā Sāra paglābās no, iespējams, dīvainākās un muļķīgākās traumas, kāda jebkad gūta televīzijas tiešraidē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!