Foto: Publicitātes foto

No 4. janvāra kanālā LNT  skatītājiem sestdienu un svētdienu rītos tiks piedāvāts jauns dzīvesstila raidījums LNT Brokastis, kura vadīšana uzticēta Mārim Grigalim, Gundegai Skudriņai un Binnijai Ārbergai (visi attēlā), kurai tā pēc nelielas pauzes būs atgriešanās TV ekrānos.

Kā vēsta LNT pārstāve Marta Zandersone, vadītāji atklās, ko darīt nedēļas nogalē un kādiem kultūras vilinājumiem vislabāk ļauties, tāpat studijā gaidāmi viesi, būs dzirdami gan muzikāli priekšnesumi, gan vērtīgi padomi. 

Raidījuma komanda arī dosies viesos pie Latvijā slavenām personībām, gaidāmas īpašas rubrikas Veselības padomi, Tēla pārvērtības, No vecmāmiņas pūra lādes un žurnālisti pat veiks eksperimentus uz savas ādas.

"Jebkuram cilvēkam ir svarīgi iegūt informāciju gan par garīgām, gan praktiskām lietām. Ja mans ikdienas darbs ir saistīts ar skaistumkopšanu, tad tagad es pati atklāšu un skatītājiem parādīšu jaunas un radošas idejas, kā savu dzīvi padarīt labāku," par pievienošanos raidījuma komandai priecājas Binnija.

LNT Brokastu komandu vada pieredzējusī producente Ilze Ūdre, kura ir veidojusi tādus projektus kā Jaunā talantu fabrika, Koru kari, Latvijas lepnums, Precamies!?!, Dvīņi dzied! un citus. LNT Brokastu rubrikas un stāstus veidos LNT žurnālisti Oskars Lepers, Rūta Čivča un Ieva Čakste, kuri ir uzkrājuši pieredzi dažādos LNT projektos, raidījuma Galileo producente Ilva Everte un Agnese Šīrante, kura vēl nesen bija šova Jaunā talantu fabrika redaktore.

Jau vēstīts, ka raidījuma vadītājas ampluā Binnija debitēja šovā Precamies!?!. Pēc divām sezonām šova darbība tika pārtraukta, bet Binnijai tā vadīšana ļāva kardināli mainīt dzīvi - kādā no pārraidēm viņa iepazinās ar ugunsdzēsēju Matīsu, ar kuru sievietei izveidojušās nopietnas un skaistas attiecības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!