Foto: DELFI

Jau oktobrī pie LNT skatītājiem nonāks jauns iepazīšanās šovs Precamies!?!, kurā mīlēt kāros cilvēkus iztaujās un tiem iepazīties palīdzēs trīs burvīgas dāmas – Binnija Ārberga (attēlā), Lote Gediņa un Māra Ošuroka.

"Mums katrai ir sava loma. Es esmu neglābjama romantiķe. Lotei savukārt ir nostāja - ja tev nav naudas, tu neesi nekam derīgs. Māra kā astroloģe savukārt visu saista ar zvaigznēm," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Binnija.

Šī ir pazīstamās uzņēmējas debija kā raidījuma vadītājai. "Tas ir ļoti interesanti, bet tikpat grūti. Tas ir raidījums, kuram uzticēts liels uzdevums, jo nav runa par parastu randiņu šovu, bet gan precēšanos," spriež Binnija. Laulību viņa neuzskata par nekādu joku, tāpēc arī šovs būs gana nopietns.

Viņa uzskata, ka cilvēku problēma slēpjas slinkumā - laulībā jāiegulda milzu darbs, attiecības ir jākopj, bet diemžēl daudzi to vēl neapzinās.

"Mēs dzīvojam kopā, mums ir prieki, bēdas. Laulībā jau bieži ir tā, ka to bēdu ir vairāk, jo pirmās rozā brilles nokritušas. Cilvēki, kas pieredzējuši laulību un vīlušies visās tajās lietās, atnāk uz raidījumu - tur ir tādi stāsti - sievietes, kam vīri bijuši no azartspēlēm atkarīgi, kaušļi.

Viņas tam visam izgājušas cauri, bet nav zaudējušas cerību un ir pieteikušās šovam," par cilvēku vēlmi nezaudēt ticību mīlestībai priecājas raidījuma vadītāja. Viņu priecē arī tas, ka šovam pieteicies īpaši liels skaits precēties gribošu vīriešu - viņu ir pat vairāk, kā dāmu.

Pie trim sievietēm cilvēki nākot kā uz grēksūdzi, un raidījuma vadītājas ar prieku redz, ka visi raidījuma viesi pēc sarunas aiziet priecīgi un gatavi mīlestībai - arī tie, kuriem šova laikā neizdodas atrast īsto. Arī pašas Binnijas galvā šova vadīšana ienesusi īstu pavasari, viņa atzīstas, ka labprāt apprecētos arī pati.

"Es domāju, ka es precēšos. Es būšu tik daudzas reizes pateikusi vārdu Precamies!?!, ka nekas cits neatliks, kā pašai precēties. Kad un kur - to vēl nezinu," smejas Binnija.

Iepazīšanās šovs Precamies!?! veidots pēc populārā Krievijas projekta Давай поженимся! formāta, kura galvenais mērķis ir palīdzēt satikties neprecētiem cilvēkiem. Katrā pārraidē puisis vai meitene izvēlēsies vienu no trim pretendentiem, kuri mēģinās iemantot galvenā šova varoņa simpātijas.

Šova dalībniekus aktīvi atbalstīs arī draugi un radinieki, kuri dos padomus, uzdos āķīgus jautājumus, lai palīdzētu noskaidrot, vai pretendents ir piemērots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!