Foto: DELFI

LNT šova Precamies!?! 14. novembra raidījums izraisījis ažiotāžu skatītāju rindās, un arvien kvēlāk tiek apspriesta tās galvenā vaininieka – mūziķa, producenta un dzejnieka Sanda Kiopa (attēlā ar draugu Muri) - uzvedība, par kuru savs viedoklis ir arī vienai no raidījuma vadītājām Binnijai Ārbergai.

"Raidījumam ar Sanda Kiopa dalību nekādā mērā negatavojos kā īpaši. Līdz šim nebiju dzirdējusi ne par viņa daiļradi, ne skandalozo uzvedību.

Pirms raidījuma ieraksta, protams, iepazinos ar viņa sniegto informāciju par sevi, un, tā kā Kiops norādīja, ka ir dzejnieks, producents un mūziķis, man radās iespaids, ka darīšana būs ar ļoti talantīgu un nopietnu cilvēku, kurš nopietni meklē sev mīļoto sievieti," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Binnija.

Raidījuma gaitā tā vadītāja gan sapratusi, ka Kiopam vēl ir krietni jāiztrakojas, nevis jāsaistās ar kādu sievieti ilglaicīgās attiecībās.

"Kiopā mīt enerģija, kas pietiktu pieciem cilvēkiem, un novēlu viņam to sublimēt nevis mākslīgas publicitātes radīšanā, kam nebūt nav tās pozitīvākās pieskaņas, bet gan radošajā darbībā.

Šobrīd vīrietis sevi izmaina sīknaudā, un ceru, ka kāre pēc skandalozas slavas tomēr neiznīcinās viņa potenciālu gan attiecībās ar līdzcilvēkiem, gan karjerā," prāto raidījuma vadītāja.

Tāpat Binnija piekrīt raidījuma skatītāju paustajam viedoklim, kuru netieši apliecināja arī pats Kiops, ka tautas mīlētais mūziķis uz raidījumu atnāca nevis līgavas meklēšanas nolūkos, bet, lai taisītu kārtējo šovu.

"Protams, Kiops uz raidījumu nenāca, lai atrastu sev sievu. Tas bija viens no vīrieša kārtējiem mēģinājumiem piesaistīt sabiedrības uzmanību, un domāju, ka arī meiteņu izbrāķēšana bija šova nolūkos, jo visas kandidātes bija gan izskatīgas un gudras, gan ar labu humora izjūtu.

Tā kā meitenes vīrietim redzēja cauri, neviena viņu neizvēlējās, jo ar savu šī brīža dzīves uztveri un izturēšanos Kiops pagaidām nevar cerēt uz nopietnas un patiesas mīlestības atrašanu.

Kiops gan nebūt nav tāds muļķis, par kādu viņu padarījusi apšaubāmā publicitāte. Vīrietis ir gudrs un ar labu sirdi, un, jo ātrāk viņš sapratīs, ka jāatmet šī pārspīlētā, kā mana vecmāmiņa teiktu, iztaisīšanās, jo labāk," iesaka raidījuma vadītāja.

Raidījumā vairākkārt arī izskanēja šaubas par leģendārā Pīlādžogas spēriena izpildītāja seksuālo orientāciju.

"Neraugoties uz Kiopa līdzpaņemtajiem draugiem, kuru homoseksuālā orientācija ir acīmredzama, mūziķis apgalvo, ka viņu saista tikai un vienīgi pretējais dzimums. Tad nu, paļaujoties uz šiem vārdiem, ticēsim tam un cerēsim, ka arī Kiops reiz atradīs savu dvēseles radinieci," aicina Binnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!