Foto: Publicitātes foto

Divas nedēļas Kanāla 2 šovā TV zvaigzne pavadīja pieredzes bagātā dažādu televīzijas projektu dalībniece Violeta (attēlā), kura pēc izbalsošanās atzinās, ka melojusi televīzijas skatītājiem.

Kad Violeta ieradās pie TV zvaigznes dalībniekiem, daļai skatītāju radās sajūta, ka viņa tur iesūtīta šova dēļ. Vēlākie notikumi šo pieņēmumu apstiprināja - jaunā sieviete pārgulēja ar Juri un pat ļāva to nofilmēt, bet vēlāk notikušo centīgi noliedza.

Taisnojoties par it kā notikušo mīlas aktu, Violeta aso jautājumu laikā paziņoja, ka jau piecus gadus ir precējusies, un šis "amats" viņa nemaz neļaujot gulēt ar citiem vīriešiem. Tāpat Violeta neslēpa, ka ir māmiņa.

Vēl aizvadītās nedēļas beigās Violeta sūkstījās, ka vīrs gatavojas viņu pamest, jo viņu saniknojis sievas sānsolis ar Juri, bet otrdien, dodoties prom no šova, spridzīgā blondīne parūpējās par pamatīgu pārsteigumu.

Viņa atzinās, ka nav nedz precējusies, nedz laidusi pasaulē bērnu, bet visas pasaciņas stāstītas vien šova dēļ. Šis paziņojums, protams, ne pa jokam satrauca šova fanus, no kuriem daļa vispār vairs nesaprot, kuram šovā var ticēt un kuram nē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!