Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 18. aprīļa, vakarā TV3 skatītājus gaidīja īpaši aizraujoša spēles Precētie pret brīvajiem sērija. Viens no šova varoņiem, publiski krāpjot draudzeni, aizgāja par tālu, un no draudošas šķiršanās glāba tikai publisks bildinājums.

Sērijas galvenā varone bija šarmantā tumšmate Diāna. Spēles ietvaros viņu gaidīja tikšanās ar brīvo Armandu, kā arī aizņemtajiem Aivaru un Ati, kuriem visiem spēkiem bija jācenšas Diānu pārliecināt par to, ka viņiem patiesībā nav attiecību.

Pirmais Diānu ciemos uzņēma brīvais Armands, kuram palīdzēja patēvs Normunds. Kolorītais vīrietis nekautrējās komentēt dēla uzvedību, piešķirot šovam jau pirmo atraktivitātes dzirkstelīti. Normunds sita sev pa pieri, redzot, ka Armands nepiedāvā Diānai pie makaroniem "kečupiņu" un visādi citādi komentēja jaunieša izdarības.

Satrauktais Armands galu galā metās pierādīt to, ka ir brīvs, kārtīgi noskūpstot Diānu.

Nākamā tikšanās bija ar Aivaru. Puiša mīļotā Agita uzreiz paziņoja, ka baidās par to, vai draugam neiepatiksies Diāna. Viņa deva Aivaram atļauju bučai uz vaiga, bet nekam vairāk. Tikmēr Diāna posās lielākām lietām – viņa atklāja, ka grib "iesēsties klēpī, padīdīties" un arī skūpstu.

Viss sākās uz pozitīvas nots – izdzirdējusi, ka Diāna strādā alkohola veikalā, Aivara draudzene nopriecājās, ka varēs tikt pie atlaidēm. Tiesa, meitenes prieks ātri pārgāja, redzot, kā mīļotais apber svešo skaistuli ar komplimentiem un smaidiem.

Agita drīz jau sēdēja sarauktu degunu un satriekta secināja – mīļotais ikdienā ar viņu neizturas ne tuvu tik mīļi, kā aplido svešinieci. Aivara saruna ar Diānu lika Agitai atklāt baisu patiesību – reizēs, kad puisis sakās ejam pie drauga, viņš patiesībā dodas plosīties uz klubu Just.

Kad puisis devās pie draudzenes konsultēties par randiņa norisi, viņš konkultācijas vietā saņēma pārmetumu jūru – Agita bija sapratusi, ka draugs pa kluso blandās pa ballītēm un sāka kaunināt viņu kameru priekšā.

Tālāk gāja arvien trakāk – Diāna uzaicināja Aivaru nomest kreklu un uztaisīt ar viņu selfiju. Nabaga Agitai atlika vien iesaukties: "Padaudza!" Ieraugot, ka pusplikais mīļotais blakus istabā turklāt vēl ļaujas skūpstiem ar svešinieci, Agita izplūda asarās. Meitene paziņoja puisim, ka vairs nevēlas viņu redzēt.

Agita paziņoja, ka ne šovs, ne 1000 eiro dāvanu karte nav tā visa vērta.

Trešais draiskuli uzņēma Atis, kurš ne tikai ir precēts, bet arī divu bērnu tēvs. Šo puisi Diāna izaicināja uz masāžas veikšanu, taču drīz vien "atkoda" – puiša vannasistabā atradās higiēniskās paketes.

Galu galā Diānai bija jāsatiek visi kopā, lai izlemtu, kurš ir brīvais. Diāna izvēlējās Aivaru, un sekoja vēl viens pārsteigums. Lai glābtu situāciju un liktu draudzenei aizmirst viņa nupat sastrādātās blēņas, Aivars metās uz ceļa un bildināja Agitu. Meitene teica "jā", apliecinot, ka plikais selfijs un bučošanās ir ātri vien aizmirsti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!