Foto: Kadrs no video

Par Krievijā populārāko latvieti pasludinātais mūziķis Intars Busulis (attēlā centrā) ar panākumiem turpina dalību slavenību līdzinieku šovā Точь-в-точь, un aizvadītās nedēļas izskaņā viņš pārliecinoši iejuties estrādes leģendas Borisa Moisejeva tēlā.

Gandrīz līdz nepazīšanai izmainītais Busulis šovā uz skatuves kāpa ar Moisejeva dziesmu Звездочка, un ar savu sniegumu un teatrālo priekšnesumu pilnībā apbūra žūrijas komisijas locekļus, kuri gan iesākumā uz dīvaini tērpto kungu skatījās sarauktām pierēm, un skatītājus.

Pēc Busuļa priekšnesuma un žūrijas viedokļa un vērtējuma uzklausīšanas uz skatuves kāpa arī "oriģinālais" Boriss Moisejevs, lai kopā ar savu līdzinieku izpildītu populāro dziesmiņu.

Tiesa, augstais vērtējums pēdējās divās pārraidēs latviešu dziedātājam neļauj izrauties no kopvērtējuma pēdējās vietas, kurā viņš nonāca jau pirmajā raidījumā.

Jau vēstīts, ka lielu rezonansi sabiedrībā radīja Busuļa dalība Krievijā populārajā šovā Голос. Tajā viņš nokļuva līdz pusfinālam, bet fināla cīņai Intaram neizdevās kvalificēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!