Foto: DELFI
Ceturtdienas, 18. oktobra, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāji atkal varēja sekot līdzi desmit dzīvē daudz pieredzējušu un cietušu sieviešu gaitām sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz...".Šova jaunākajā sērijā kaislību un pārsteidzošu pavērsienu netrūka.

Dalībnieces jau labu laiku dzīvojušas vienā namā, un starp kolorītajām dāmām izcēlies ne viens vien ķīviņš. Arī ceturtdienas vakara sērijā netrūka prieku un bēdu.

Jau vēstīts, ka Alīnu pamatīgi nokaitinājis tas, ka daudzas meitenes nerūpējas par personīgo higiēnu un neiet regulāri dušā. Savukārt Solvita, kura tiek dēvēta par Sātanu, improvizētā darba intervijā pārsteidza ar paziņojumu, ka viņas sapņu profesija ir būt bezdarbniecei.

Tāpat arī namā uzplaukušas romantiskas jūtas. Vājredzīgajai Inesei iepatikusies Monika, kura savulaik bija precējusies ar vīrieti, bet vēlāk sapratusi, ka viņu vairāk saista sievietes.

Monika sērijas sākumā atklāja, ka Inese viņai esot sākusi izrādīt simpātijas. Tikmēr pārējās dalībnieces prātoja, ka viņām līdz šim bija radies iespaids, ka Monikai patīkot Inita.

Lienes dzimšanas dienas svinībās, kurās nebija alkohols, bet galdā tika celts arbūzs un gāzētie dzērieni, Inese un Monika savstarpējo patiku vairs neslēpa no citām dalībniecēm, un skatītāji kļuva par lieciniekiem abu sieviešu pirmajam skūpstam.

Tāpat arī skatītāji un pārējās dalībnieces tika iepazīstinātas ar šova vecākās dalībnieces Lolitas jeb Barakudas skaudro dzīvesstāstu, kas šokēja un pat izbiedēja pārējās dāmas.

Lolita ir iepriekšējā "Caur ērkšķiem uz..." sezonā iepazītās dalībnieces Sintijas mamma, un pusi mūža sieviete pavadījusi ieslodzījumā. Lolita uzskata, ka ir nepatiesi apsūdzēta slepkavībā un grib tiesāties. Taču par visu vairāk sieviete vēlas atjaunot attiecības ar savu meitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!