TV3 iepazīšanās šova Gandrīz ideāls randiņš galvenā varone šonedēļ bija dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture (attēlā pa kreisi), par kuras simpātijām cīnījās bariņš brašu puišu.

Pēc pirmā raidījuma, kurā Crystal no tālākas cīņas izslēdza pļāpīgo brīvmākslinieku Janeku, pārējie trīs puiši meitenei bija sarūpējuši dažādas izklaides - florists Kārlis Dišlers (attēlā pa labi) meiteni aizveda uz drifta trasi, nekustamo īpašumu mākleris Valters Durevskis kopā ar meiteni devās uz boulinga zāli, bet 27 gadus vecai pavārs Pāvels Skopa aicināja Kristīni līdzi uz māla podu virpotavu.

Šīs nedēļas cikla pēdējā raidījumā meiteni un konkurentus pie sevis uzņēma Pāvels, kurš šajā vakarā pēc pilnas programmas varēja demonstrēt savas šefpavāra iemaņas, galdā ceļot ļoti izsmalcinātu mielastu, ko viesi arī atzinīgi novērtēja.

Vakariņu laikā Crystal sāka tincināt puišus par viņu agrākajām attiecībām un to, kāpēc katram no viņiem nav attiecību šobrīd, bet vēlāk meitene godīgi atzina, ka savu izvēli izdarījusi jau pirmajā raidījumā un kopīgi piedzīvotais šo dienu laikā viņas lēmumu nav ietekmējis.

Pēc tam, kad Crystal bija uzskaitījusi labās lietas, ko viņa šova laikā saņēmusi no katra puiša, dziedātāja paziņoja, ka no trim konkurentiem viņai tīkamāks šķiet tetovētais Kārlis ar plašo interešu loku, kurš laimēja ceļojumu uz Igauniju un kautrīgi atzina, ka ņems Kristīni līdzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!