Foto: F64

Televīzijas raidījumu vadītāja un šovu zvaigzne Dagmāra Legante (attēlā) atzīst, ka viņu valdzina klasiskais kino, bet no pēdējā laikā skatītajiem kinodarbiem viņa izceļ Atoma Egojana erotisko trilleri Hloja.

Legante aktieros visaugstāk vērtē pārtapšanas spēju un kā piemēru min šajā filmā redzēto Amandu Seifrīdu.

Arī atceroties savu pieredzi televīzijā un uz skatuves, Dagmāra raidījumā STOPkadrs uzsver, ka galvenais ir pašam noticēt savam varonim, nevis to tikai tēlot: "Ja esi zaķis bērnu izrādē, tad esi zaķis, nevis caca. Savukārt, ja kādā parodijā tēlo cacu, tad arī pilnībā iejūties viņas būtībā!"

No filmām spilgtā atmiņā palikusi arī Adriana Leina filma Lolita ar Džeremiju Aironsu un Dominiku Sveinu galvenajās lomās, kas Dagmārai patikusi vizuālās estētikas dēļ.

Kā sev īpaši tuvas Dagmāra min klasiskās filmas, īpaši ar Odrijas Hepbernas piedalīšanos, un atklāj, ka labprāt veltītu vairāk laika pasaules kinovēstures "pirmā simtnieka" baudīšanai, jo viņu šajā mākslā visvairāk saista emocionālais līdzpārdzīvojums.

Šobrīd, kad vairāk laika raidījumu vadītāja pavada kopā ar trim bērniem un vīru, viņai vairāk iznāk skatīties nevis romantiskas lentes, kas, iespējams, pašai liktos tuvākas, bet dažādas piedzīvojumu un animācijas filmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!