Foto: DELFI

Kamēr pati Kristīne Trušinska (attēlā) TVzvaigznes ikdienā gatava iekļaut savas "grūtniecības šovu", slēgtajā telpās gaidot mazuli un pat izsludinot konkursu uz bērniņa tēta amatu, lielākā daļa viņas kolēģu ir sašutuši un aicina Kristīni padomāt par mazuļa veselību, dot iespēju īstajam tēvam un pamest šovu.

"Es nesaprotu Kristīni - viņai ir jāiet ārā, jādod iespēja izskaidroties bērna tēvam, kurš vispār ir izstumts no notikumiem. Šis ir brīdis, kad Kristīnei jāmet miers šovam un jātiek galā pašai ar sevi un savu dzīvi.

Šovs nevar būt prioritāte," sarunā ar DELFI Izklaidi neizpratni par Kristīnes lēmumu palikt TVzvaigznē un vēl sataisīt šovu ar tēvu meklēšanu pauž Linda, kura pati ir mamma deviņus gadus vecai meitiņai.

Arī pārējie dalībnieki uzskata, ka apstākļi, kādos viņi dzīvo, nemaz nav piemēroti sievietei mazuļa gaidībās.

Kā atklāj Kristīnes kolēģi, jaunajiem talantiem esot visai ierobežota pārtikas izvēle, nemaz nerunājot par hronisku svaiga gaisa trūkumu slēgtajās telpās. Tā kā Kristīne atteikusies no visa veida sporta nodarbībām, meitenei šobrīd vispār trūkst kustību, bet viņas puncī augošajam bērniņam lieti noderētu pastaigas svaigā gaisā, kas šova dalībniekiem ir liegtas. Daudzus mulsina arī tas, ka Kristīne bērna gaidībās turpina smēķēt.

"Ja es būtu viņas vietā, es ietu ārā no šova, lai tiktu pie tāda ēdiena, kāds vajadzīgs grūtniecei, svaiga gaisa un iespējas doties pastaigās. Turklāt Kristīne grūtniecības dēļ nevar piedalīties lielā daļā aktivitāšu un nodarbību, līdz ar to vispār zūd jēga viņas dalībai šovā. Būtu tikai gudri aiziet no šova," Kristīnes palikšanu neatbalsta Egita.

Kolēģus šokē tas, ka Kristīne slavu liek augstāk par sava bērna veselību, tāpēc lielākā daļa steidz viņu mudināt doties prom, kamēr nav par vēlu.

"Ceru, ka viņa domās ar galvu - viņai ir jāiet ārā no šova! Bērns - tas ir liels notikums, tāpēc mani ļoti izbrīna Kristīnes rīcība. Viņa mierīgi saka "tikai dēļ bērna jau šovu nepametīšu", bet kas gan ir dalība šajā šovā, salīdzinot ar tādu notikumu kā grūtniecība?

Šis šovs tāpat beigsies, vai tā dēļ vērts upurēt bērna veselību?" šokā par Kristīnes lēmumu kā prioritāti likt šovu ir Elīna. Interesanti, ka Kristīnes šova lielākā ienaidniece Marta pēc paziņojuma par bērniņu pret jauno mammu kļuvusi draudzīgāka. 

"Es priecājos, ka Kristīnei būs bērniņš un ceru, ka viņai izdosies sakārtot savu dzīvi. Gribu ieteikt Kristīnei nebaidīties - bērns nebremzēs viņas attīstību. Bērns - tā ir laime. Kad es uzzināju par viņas grūtniecību, atvainojos Kristīnei par iepriekšējo kašķēšanos un pārmetumiem. Ļoti ceru, ka Kristīnei viss izdosies," pozitīvi spriež Marta.

Pati Kristīne atzīst, ka pēc paziņojuma par grūtniecību viņai šovā dzīvot kļuvis grūtāk, jo pārējie atklāti spiež izstāties. Topošā mamma kolēģu runas neņem galvā. Viņa spriež, ka kolēģi vienkārši izmanto bērniņu kā argumentu, lai Kristīni izspiestu no šova, jo saskata meitenē visspēcīgāko konkurenti.

"Pārējie redz, ka es viņus nopietni apdraudu, tāpēc cenšas mani izspiest. Bet es uzskatu, ka grūtniecība nav iemesls pamest šovu," pārējiem izdabāt necentīsies Kristīne.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!