Foto: AFP/Scanpix

Viens no pasaules slavenākajiem kinorežisoriem Džeimss Kamerons (attēlā), kurš pazīstams ar tādām filmām kā Terminators, Titāniks un Avatars, sācis formēt komandu, kas piedalīsies viņa jaunākajā dokumentālajā filmā, kura tiks uzņemta uz Mēness virsmas. Savukārt Daugavpils iedzīvotāja Nadežda Kučerenko varētu kļūt par vienu no filmēšanas grupas dalībniecēm.

Kā vēsta pilsētas Fitnesa centra pārstāvji, Nadežda ir absolūtā Latvijas čempione, kā arī Eiropas vicečempione fitnesā jeb sporta vingrošanā, un viņa par Kamerona nākotnes plāniem uzzinājusi viena no pirmajām - slavenais kanādiešu režisors sievietei atsūtījis vēstuli no Holivudas.

Izrādās, ka fiziski spēcīgā un vizuāli iespaidīgā daugavpiliete savulaik bija palikusi Kamerona atmiņā no filmas Titāniks uzņemšanas laikiem, tāpēc režisors viņu uzaicinājis arī nākamajam projektam.

Zināms, ka vēl viens cilvēks, kurš plāno piedalīties šajā grandiozajā projektā ir Kamerona draugs un šovbiznesa kolēģis Arnolds Švarcenēgers, ar kuru Kamerons ir strādājis pie trim filmām - abiem pirmajiem Terminatoriem un filmas Patiesie meli.

Kā izteikusies pati Nadežda, viņai esot vissiltākās atmiņas par darbu Džeimsa Kamerona grupā, tāpēc viņa, visticamāk, pieņems piedāvājumu filmēties uz Mēness.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!