Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 17. oktobra, vakarā LTV1 debitējis viens no šī rudens gaidītākajiem TV jaunumiem – atraktīvā pašmāju šovmeņa Renāra Zeltiņa jaunākais projekts Vakars ar Renāru Zeltiņu, kas pārstāv Latvijai jauno "vēlā vakara šovu" žanru.

Kā pirms šova atzinies pats Zeltiņš, viņš vēl nekad nav bijis tik pozitīvi satraukts, kā gaidot kārtējo piektdienas vakaru. Arī sociālo tīklu lietotāji visu šo nedēļu jau trinās gaidās, izsakot cerības, ka Vakars ar Renāru Zeltiņu būšot kaut kas Latvijas šovu mīļotājiem jauns un ļoti baudāms.

Jau pirmais raidījums pārsteidza ar intriģējošu viesu kompāniju. Pie Zeltiņa viesojās uzlecošās zvaigznes no grupas Carnival Youth, kuri ne tikai informēja par savām aktualitātēm, bet arī pārsteidza ar dziesmas Kur tu teci gailīti? izpildījumu angļu valodā.

Skatītājiem bija unikāla iespēja iepazīties ar tautieti, kurš kandidē braucienam uz Marsu. Kā noskaidroja Zeltiņš, latviešu "marsietis" ir ļoti nopietni sagatavojies šim ceļojumam.

Bet par lielāko pārsteigumu parūpējās Deivida Getas līdzinieks - pašmāju Jurijs. Puisis ir tik līdzīgs pasaulē slavenajam dīdžejam, ka daudzi no skatītājiem, iespējams, sākumā nodomāja, ka studijā ir īstais mākslinieks.

Zeltiņa šovs turpmāk priecēs LTV1 skatītājus ik piektdienas vakaru plkst. 21.15. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!