Foto: DELFI

Latvijas rekords cīņā par iespēju pārstāvēt valsti Eirovīzijā pieder Ivo Grīsniņam-Grīslim. Viņš jau astoto gadu ir nacionālās atlases dalībnieku rindās un būs tajās tik ilgi, kamēr tiks pie kārotās iespējas braukt uz lielo Eiropas konkursu.

"Neatlaidība ir mana personības īpašība, un te strādā tā sauktais olimpiskais princips - piedalīšos, kamēr uzvarēšu. Jā, varbūt braukšu pārstāvēt Latviju jau kā vecs onkulis," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Ivo.

Puiša draugi jau mazliet pasmīnot, dzirdot, ka Ivo atkal startē konkursā, taču kā draugu, tā kolēģu no mūzikas lauciņa attieksme esot tikai un vienīgi pozitīva. Ivo var atklāt, ka uz konkursu viņš savus pieteikumus sūtījis jau no 17 gadu vecuma - sākumā puisis nav ticis labāko kompānijā.

Pirmo reizi Ivo uz nacionālās atlases skatuves kāpis 2006. gadā, tolaik vēl grupas Prego sastāvā. Debijas reize arī bijusi visgrūtākā - nu jau Ivo uz skatuves kāpj mierīgi. Tiesa, līdz ar Supernovas parādīšanos konkurence kļuvusi jūtamāka.

"Supernovas ienestās izmaiņas ir pozitīvas. Acīmredzot, paši organizatori saprata, ka nacionālās atlases ziņā jau bija iestagnējuši.

Tas gan arī radījis lielāku konkurenci, šogad tā īpaši jūtama. Taču prieks, ka konkursā beidzot skan kvalitatīva, mūsdienīga mūzika, esam atmetuši to tā saukto "Eirovīzijas formātu"," priecājas Ivo. Mūziķis smejas, ka viņam kā jau katru gadu šķiet, ka tieši šoreiz paveiksies, un lielākais konkurents viņš būs pats sev.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!