Foto: EPA/LETA
Ārvalstu presē parādījusies informācija, ka šobrīd 34 gadus vecais britu futbolists Deivids Bekhems (attēlā) pēc sportista karjeras beigšanas gatavojas kļūt par aktieri un jau spēris pirmos soļus, lai nākotnē kļūtu par Holivudas zvaigzni.

Kāds Bekhemu pārim tuvu stāvošs informators žurnālam Now pastāstījis, ka uz šo soli Deividu pamudinājusi tieši viņa sieva Viktorija. "Viņa pārliecināja Deividu izmēģināt spēkus aktiermākslā un tagad stāsta draugiem, cik ļoti leposies ar vīru, ja viņš kļūs par veiksmīgu Holivudas aktieri."

Runā, ka sākotnēji Bekhems šādus nākotnes plānus uztvēris bez entuziasma, tomēr vēlāk sportistu šajos centienos atbalstījuši ģimenes draugi - aktieris Toms Krūzs un bijušais futbolists Vinnijs Džonss, kurš tagad kļuvis par visai kolorītu tipāžu atveidotāju otršķirīgās filmās.

Pēc pagaidām neapstiprinātas informācijas Bekhems kino varētu debitēt režisora Džons Hjūstona 1981. gada filmas Victory rimeikā, kas vēsta par futbola spēli starp nacistiem un koncentrācijas nometnē ieslodzītajiem. Oriģinālajā filmā galveno lomu spēlēja Silvestrs Stallone, bet citās lomās bija redzama virkne futbola zvaigžņu - Pele, Bobijs Mūrs, Osvaldo Ardiless, Pauls van Himsts, Kazimežs Deina un citi.

Savukārt pati Viktorija Bekhema šobrīd ir apsēsta ar savu jauno aizraušanos - modes apģērbu dizainēšanu, un tuvākajā laikā viņa plāno ģērbt ASV pirmo lēdiju Mišelu Obamu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!