Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties šova "Saimnieks meklē sievu" izskaņai, dalībniekiem vienam pēc otra jāpieņem samagais lēmums – kuru no divām palikušajām meitenē izvēlēties kā pavadoni ne tikai šova ietvaros gaidāmajam ceļojumam, bet arī, iespējams, visai tālākajai dzīvei.

Jau vēstīts, ka Pēteris no šī lēmuma pats pret savu gribu tika pasargāts, jo viena no viņa līgaviņām gluži vienkārši paziņoja, ka nevēlas cīņu turpināt, bet četrus vīrus gaidīja liktenīgā izvēle.

Pirmdienas, 20. novembra, vakarā šova skatītāji kļuva par lieciniekiem tam, kā potenciālās līgaviņas vērtēja Jānis un Mārtiņš. Jānim pirms lielā lēmuma gan bija jāuzklausa, kā Evita pukojas par viņa neizdarību, bet tas puisi nekavēja izvēlēties tieši mutīgo jaunkundzi.

Pati Evita gan aizkulisēs atzina, ka baidās par abu raksturu nesaderību – kamēr viņa pati ir enerģijas pilna un vēlas rosīties, Jānis atstājis krietni lēnīgāka cilvēka iespaidu, un meitene šaubās, vai abi spētu sadzīvot dienu dienā.

Foto: Publicitātes foto Attēlā Evita
Viņa gan pieļāva iespēju, ka, iepazīstot tuvāk puisi un parunājot ar viņu aci pret aci bez kameru klātbūtnes, viedoklis varētu mainīties, tomēr īpaši iedvesmota jaunā dāma nešķita.

Mārtiņa izvēle nepārsteidza nevienu – viņš izvēlējās Solvitu, ar kuru īpašu dzirksti juta jau kopš šova sākuma. Tādējādi arī puisis mainīja šova sākumā pausto pārliecību, ka vēlas meiteni bez bērniem, jo Solvitai ir atvase no iepriekšējām attiecībām.

Foto: Publicitātes foto Attēlā Solvita
Pēc tam, kad Jānis un Mārtiņš katrs atradis sirdsdāmu, skatītājiem atliek vien gaidīt, kā notikumi attīstīsies pie šova spilgtākajiem varoņiem Aivara un Andra, kuriem vēl sarežģītais lēmums priekšā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!