Foto: Publicitātes foto

Jauniņās Santas numur viens (attēlā) uzvedība šovā TV zvaigzne kļūst arvien dīvaināka. Lai gan skatītāji jau apraduši ar domu, ka Santa un viņas šova kolēģis Toretto ir pāris, meitene pēkšņi paziņojusi, ka viņu ārpusē gaida draugs, paziņojuma laikā uzsvērti erotiski glāstot Toretto.

Starp Santu un Toretto dzirksteles šķīst jau kopš viņas ierašanās šovā pirms pusotras nedēļas. Arī paši jaunieši neslēpj no skatītājiem savstarpējo pievilkšanos, un Toretto pat publiski atzinies, ka ir iemīlējies Santā.

20. novembra naktī pāris ļāvis vaļu jūtām, klusiņām pamaigojoties. Brīdī, kad nākamā vakara tiešraidē Santa paziņojusi, ka viņai esot kas sakāms skatītājiem abu attiecību sakarā, visi gaidījuši ko lielu.

Santa uzsvērti erotiskā manierē sākusi trīties gar Toretto, kautri bilstot, ka viņa jau sen gribot puisim atzīties par kādu lietu. Lai vēl vairāk pakaitinātu izbijušo cietumnieku un šova skatītājus, Santa locījusies un berzējusies gar izredzēto, smagi elsodama un tēlodama, ka viņa kautrējas atzīties par savām jūtām.

Kad Toretto jau bija pavisam sakacināts un skatītāji gaidīja, ka Santa atbildēs uz viņa atzīšanos mīlā, Santa publiski paziņoja, ka esot aizņemta meitene un izlēmusi palikt uzticīga savam ārpusē gaidošajam puisim.

Šī paziņojuma laikā meitene nemitējusies trīties un gorīties gar Toreto un smagi elpot viņam tieši sejā. Meitene uzsvērusi, ka ar Toretto turpinās saglabāt labu draugu attiecības, izkunkstēdama šo tekstu izteikti erotiskā manierē.

Nakts turpinājumā Santa turpinājusi "draudzēties" ar Toretto, ik pa brīdim atceroties arī ārpusē gaidošo puisi. Vienubrīd meitene tik ļoti sapinusies sevī, ka pat grasījusies doties ārā no šova, taču, austot rītam, savu lēmumu mainījusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!