Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 5. augusta, pēcpusdienā TV3 atraktīvā seriāla Viņas melo labāk faniem tika celta priekšā tik traģiska sērija kā vēl nekad. Pirmo reizi šī seriāla vēsturē gāja bojā kāds no tā galvenajiem varoņiem – Laura Dzelzīša atveidotais Arvis (attēlā pa kreisi).

Negaisa mākoņi pār Arvja galvu savilkās jau pēc kautiņa ar Andra Buļa atveidoto Māri. Arvja mīļotā Marija (Anete Krasovska) pēc kāda sapņa paziņoja, ka jūt nelaimes tuvošanos, bet Arvis viņas satraukumu neņēma vērā.

Šausmu ritenis sāka griezties brīdī, kad Arvja vadīto mašīnu sāka izsekot nezināmi neģēļi. Lai gan sekssimbolam izdevās no ļaundariem uz šosejas tikt vaļā, viņa prieki bija īsi.

Pārītis, domādams, ka aizbēdzis no vajātājiem, baudīja romantiskus brīžus savā miteklī, nemanot, ka viens no burlakām ar beisbola nūju rokās tikmēr pārrāpjas pār žogu. Ļaundaris treniņbiksēs vispirms iedarbināja Arvja automašīnas signalizāciju, tādējādi izvilinot vīrieti no mājas.

Mariju negaidītā signalizācijas ieslēgšanās ne pa jokam sabiedēja, bet Arvis visu pārvērta jociņā. Taču ilgi līksmot viņš nevarēja - ļaundaris pielavījās no mugurpuses un ar beisbola nūju spēcīgi iesita varonim pa ķermeņa augšdaļu.

Nesagaidījusi mīļoto atgriežamies mājās no garāžas, laukā devās Marija, kura atrada mīļoto nekustīgi guļam uz zemes.

Darbība turpinājās slimnīcā, kur Marija, nākamajā rītā ierodoties apciemot mīļoto un medmāsai apjautāties par viņa ievainojuma smagumu, saņēma baisu vēsti - Arvis piecos no rīta esot nomiris.

Vēsti, ka Arvis "nosists līdz nāvei", Marija atklāja arī Jolantai, kura to paziņoja Konrādam un sprieda, kam vēl izstāstīt, vai varbūt tomēr doties mierināt izmisušo un atriebties kāro Mariju.

Pēc baisā notikuma zīmīgu zvanu saņēma Māris, pēc kā var nojaust, ka notikums bija viņa izplānots. Māris liktenīgo notikumu pavērsienu atzīmēja, kārtīgi piedzeroties.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!