Foto: AFP/Scanpix

Honkongas aktieris Džekijs Čans (attēlā) gatavojas producēt jaunu kino projektu – filmu Ķīnas zodiaks, kuras režisors būs Stenlijs Tongs. Kā ziņo Associated Press, šī jau būs simtā filma, kurā piedalīsies nu jau 55 gadus vecais aktieris.

Vēl nav zināms, par ko būs filma, taču tā tiks filmēta vairākās valstīs, tostarp Ķīnā, Austrijā un Francijā. Čanam un Tongam šis būs jau trešais kopīgais projekts. 1994. gadā abi uzfilmēja filmu
Rumble in the Bronx,
bet 2005. gadā -
The Myth
. Savā pirmajā lomā Čans filmējās astoņu gadu vecumā - 1962. gada filmā
Big and Little Wong Tin Bar
.

Tuvākajā nākotnē Čans nolēmis filmēties The Karate Kid atkārtotajā versijā. Aktieris piekritis filmā tēlot galvenā varoņa palīgu.

Aprīļa vidū Čans bija iesaistīts nopietnā konfliktā: kādā konferencē aktieris publiski izteicies, ka Ķīnas iedzīvotāji ir atstāti bez nopietnas uzraudzības un "sākuši darīt visu, kas vien ienāk prātā." Aktieris arī paziņoja, ka ķīniešu jauniešu cenšanās pievērsties ārvalstu modei viņā izraisa nožēlu.

Ķīnas sabiedrība Čana izteikumus nosodījusi, norādot, ka viņš slavu un daļu savas bagātības nopelnījis, filmējoties Holivudas filmās. Pēc sabiedrības sašutuma Čans paziņoja, ka viņa runa ir pārprasta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!