Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 18. novembra, vakarā LNT sirsnīgā sadziedāšanās šova Dziedošās ģimenes dalībnieki televīzijas skatītājus priecēja ar latviešu tautasdziesmām un patriotiskiem priekšnesumiem, bet diemžēl svētku vakarā kādam šovs bija arī jāatstāj – šoreiz nepaveicās Raģeļu-Zepu ģimenei no Varakļāniem.

Aizvadītajā nedēļā šovā tika dota iespēja atgriezties vienai ģimenei, bet, sākot no 18.novembra raidījumā, izbalsotās ģimenes dodas prom uz neatgriešanos. Šajā raidījumā viszemāko žūrijas un skatītāju vērtējumu saņēma Raģeļu-Zepu ģimene, bet Pavlovsku saime, kura pagājušajā nedēļā atgriezās šovā, no žūrijas saņēma maksimālo punktu skaitu.

Svētku vakarā izmaiņas bija arī ierastajā žūrijas sastāvā - kopā ar Gundegu Skudriņu un Katrīni Pasternaku dalībnieku priekšnesumus vērtēja nevis komponists Mārtiņš Brauns, bet gan kora Maska vadītājs Jānis Ozols.

Atzīmējot svētkus, pēc ģimeņu priekšnesumiem uz skatuves kāpa koris Maska, kā arī grupa Auļi un Rudeviņu-Gasparoviču ģimene, bet raidījuma izskaņā dalībnieki kopā izpildīja tautasdziemu Tumša nakte, zaļa zāle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!