Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 11. novembra, vakarā LNT "sirsnīgā sadziedāšanās šova" Dziedošās ģimenes koncertā valdīja patriotiska atmosfēra, bet paralēli Lāčplēša dienas atzīmēšanai starp izbalsotajām ģimenēm norisinājās spraiga cīņa par tiesībām atgriezties šovā.

Šajā raidījumā skatītājiem bija iespēja redzēt piecu projektu atstājušo dziedošo ģimeņu uzstāšanos, kā arī to piecu saimju priekšnesumus, kuras turpina dalību šovu.

Iespēju atgriezties dziedāšanas svētkos šajā vakarā ieguva Pavlosku ģimene no Rēzeknes - trijotne izpildīja dziesmu Mēs tavi bērni, no žūrijas saņemot augstāko novērtējumu.

"Esam ļoti priecīgas, ka varēsim turpināt dalību projektā. Protams, žēl, ka kopā uz vienas skatuves neturpinās uzstāties mūsu radinieki - Noviku ģimene, ar kuriem projektā laikā tika atklāta radniecība," atgriešanos šovā vērtē Pavlovsku ģimene.

Nākamajā koncertā, kas risināsies 18. novembrī, ģimenes izpildīs latviešu skaistākās tautasdziesmas, bet žūrijā viesosies diriģents Jānis Ozols un uzstāsies arī viņa vadītais koris Maska. Koncertā uzstāsies arī grupa Auļi un Rudēviču ģimene no pagājušās Dziedošo ģimeņu sezonas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!