Lai gan telekanāla "STV Pirmā!" sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." triumfēja panku meitene Krista, par īsto uzvarētāju daudzi uzskata trīs bērnu māmiņu Lauru, kurai šovs deva iespēju īstenot vienu no kvēlākajiem sapņiem.

Uzsākot dalību projektā, Laura bija skaļa un pat uzbrūkoša, bet pēc šova noslēguma jaunā sieviete ir mainījusies – viņa kļuvusi klusāka, sievišķīgi maigāka un ar savu viedokli vairs nemetas visām mucām par spundi.

Arī vizuāli Laura piedzīvojusi pārmaiņas – līdz ar otro vietu viņa ieguva iespēju salabot zobus, ko arī steidza izmantot, un arī tas mainījis meitenes uzvedību un raksturu, ļaujot Laurai daudz biežāk atplaukt patiesā un baiļu nekontrolētā smaidā.

Kā ceturtdienas, 4. janvāra, projekta noslēdzošajā sērijā, kas ļāva ielūkoties dalībnieču dzīvē pēc šova, atzina pārējās dāmas – Lauru vairs nevar ne pazīt, un ne bez apbrīna viņas novērtēja arī kolēģes svara zudumu.

"Laura ir kļuvusi daudz smukāka," atzina seksīgā lauciniece Inese, un arī citas dalībnieces neskopojās ar komplimentiem.

Šovā Laura arī ieguva iespēju uzsākt darbu restorānā "Vairāk saules". To viņa pagaidām gan nav izmantojusi, jo vēl jābūt mājās ar jaunāko atvasi. Tāpat Laura centīgi mācās, lai pabeigtu vakarskolā pabeigtu 11. klasi, bet ar potenciālo darbavietu viņa ir vienojusies, ka, tiklīdz varēs, uzsāks darbu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!