Foto: Reuters/Scanpix
Sestdienas, 13. maija, vakarā Kijevā noslēdzās starptautiskais "Eirovīzijas" dziesmu konkurss, un pēc lielā fināla par galvenajiem apspriešanas tematiem kļuva ne tikai Portugāles uzvara, bet arī kāds dupsis.

Krāšņā šova ietvaros uz skatuves kāpa pērnā gada uzvarētāja, Ukrainas dziedātāja Džamala, un dažas sekundes slavas sev vēlējās nozagt arī kāds pārgalvis.

Džamalas priekšnesuma laikā uz skatuves uzskrēja Austrālijas karogā ietinies vīrietis un ar skubu norāva bikses, miljoniem skatītāju dažādās pasaules malās ļaujot novērtēt savus dibena apaļumus.

Apsargi reaģēja operatīvi, strīkeris aši no skatuves nozuda un Džamala savu uzstāšanos turpināja tā, it kā nekas nebūtu noticis, tomēr, kā atzinuši daudzi konkursa fani sociālajos tīklos, šis incidents nedaudz aizēnojis konkursa veiksmīgo norisi Kijevā.

Dibena zibinātājs arī pirms šī pasākuma pasaulē jau iemantojis bēdīgu slavu – kā vēsta ārvalstu prese, ukraiņu dziedātājas priekšnesumu pabojāja viņas tautietis, populārais "sarkanā paklāja huligāns" Vitālijs Sedjuks. Viņš savulaik pat iepļaukājis Bredu Pitu, centies noskūpstīt aktieri Vilu Smitu un uzklupis arī citām šovbiznesa zvaigznēm.

Jau vēstīts, ka par konkursa "Eirovīzija 2017" uzvarētāju kļuva Portugāles pārstāvis Salvadors Sobrals ar dziesmu "Amar Pelos Dois", bet drīz fināla atklātie pusfinālu balsojuma cipari parādīja, ka Latvijas pārstāvji "Triana Park" pirmajā pusfinālā ieņēmuši pēdējo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!