Foto: DELFI

Eirovīzijas finālā iekļuvušais Latvijas pārstāvis pēc uzstāšanās pusfinālā ceturtdienas vēlā intervijā Latvijas Televīzijai atzinis, ka pārmetumos par, iespējams, neizdarīto priekšnesumā nav gremdējies, jo bijusi sajūta, ka izdarīts esot viss iespējamais.

"Uz skatuves es nedomāju par to, vai izdarīju visu pareizi un kā tas izskatījās. Es vienkārši atbrīvojos un izlādējos, tā varētu teikt. Noejot no skatuves, man nebija pārmetumu, ko esmu tur darījis vai neesmu izdarījis. Bija tā foršā sajūta, ka ir izdarīts viss, ko es varēju," atzinis dziedātājs, kurš vienlaikus norādīja, ka tas arī acīmredzot esot atmaksājies.

Pēc pusfināla Latvijas pārstāvis sacīja, ka jūtas noguris, bet mēģinājumi fināla priekšnesumam sāksies jau piektdienas rītā.

Noslēgumā viņš vēlreiz apliecināja, ka parādīs, uz ko Latvija ir spējīga.

Jau ziņots, ka ceturtdienas, 12. maija, vakarā Stokholmā noslēdzās starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija 2016" otrais pusfināls, kurā par tiesībām iekļūt finālā cīnījās arī Latvijas pārstāvis Justs ar dziesmu "Heartbeat". Viņam kopā ar vēl deviņiem izpildītājiem izdevās kvalificēties finālam.

Finālā iekļuva arī Lietuvas, Gruzijas, Bulgārijas, Austrālijas, Polijas, Serbijas, Izraēlas, Beļģijas, Ukrainas pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!