Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā noslēdzās populārā Krievijas televīzijas šova Ekstrasensu cīņa 15. sezona, un tajā uzvaras laurus plūca ekstravagantā daiļava Džūlija Vanga (attēlā), kura par savu dzīvesvietu izvēlējusies Rīgu.

Latvijā plašāka publika par neparasto meiteni uzzināja pēc jaunās fotogrāfes Jūlijas Dmitrijenko veidotās fotosesijas, kad Džūlija šovasar vētras laikā pozēja uz Mangaļsalas mola.

Pati Džūlija apgalvo, ka pēdējo reizi viņa pasaulē nākusi Vācijas pilsētiņā Fjustenbergā, bet daudzviet ar šovu saistītos interneta resursos viņa tiek pieteikta kā rīdziniece, jo ar neparastajām spējām apveltītā jaunā sieviete jau ilgāku laiku kopā ar mammu un kaķi dzīvo Rīgā.

Šova Ekstrasensu cīņa 15. sezonas noslēdzošajā raidījumā skatītāji beidzot uzzināja, ka tieši jaunā sieviete ar neparasto dzīvesstāstu guvusi lielāko skatītāju atbalstu, apsteidzot savu galveno konkurenti Tatjanu Larinu.

Arī fināla raidījumā, atskatoties uz visu dalībnieku gaitām šovā, tā veidotāji atzina, ka nav īsti skaidrs, kas no Džūlijas stāstītā ir patiesība un kas izdoma, bet, iespējams, tieši noslēpumainie stāsti par iepriekšējām dzīvēm un piedzimšanu, ekstravagantais un mainīgais stils un pārliecinošās spējas arī viņai ļāva gūt skatītāju simpātijas un uzvarēt.

Šova izskaņā Džūlija arī pastāstīja par savu dzīvi Rīgā - viņa atklāja, ka Rīgas dzīvoklī mitinoties vairāki spoki, bet, ejot pa ielām, viņu pavadot mirušo gari. "Rīgā ir ļoti daudz spoku," apgalvoja Džūlija un norādīja, ka gan Rīga, gan visa Latvija esot maģijas pārpilna vieta. 

Tiesa, īsi pirms šova fināla Džūlijas spējas tika nopietni apšaubītas - Krievijas mediji vēstīja, ka radioraidījumu vadītāja Jekaterina Gordona nolēmusi vērsties tiesā pret telekanālu ТНТ, jo tā pārstāvji šovā ļāvuši piedalīties viltvāržiem. Kā piemēru viņa minēja tieši Džūliju, kuru savulaik pazinusi un kura bijusi viņas friziere bez jebkādām pārdabiskām spējām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!