Šonedēļ populārajā TV3 iepazīšanās šovā Gandrīz ideāls randiņš par galvenās varones – 27 gadus vecās Evitas Kuzmas (attēlā pa labi) – sirdi cīņu uzsāka četri puiši, no kuriem gan tikai trim bija iespēja meiteni iepazīt tuvāk.

33 gadus vecais Mārtiņš meiteni bija aizvedis uz Baldones observatoriju un slaloma trasi, bet 30 gadus vecais Gatis, kurš viesus uzņēma ar basām kājām un drusku sareibis, kopā ar Evitu devās uz sporta zāli, lai izmēģinātu spēkus ielu dejās.

Pēdējā raidījuma varonis - 25 gadus vecais modelis un aktieris Oskars Lauva - meitenei bija sarūpējis ļoti romantisku randiņu, kura laikā sveču gaismā gan tika apgleznota meitenes seja, gan padejots, bet tikšanās izskaņā puisis savai iecerētajai veltīja kaislīgu skūpstu.

Pēc draudzīgi uzspēlēta "mēmā šova" un nobaudītās maltītes Evitai bija jāizdara sava izvēle, un, kā jau bija prognozējuši abi pārējie raidījuma dalībnieki, meitene priekšroku deva Oskaram, kuram meitene mīļi jo mīļi pieglaudās.

Laimes ratā Oskars vinnēja ceļojumu četrām personām uz Stokholmu, bet puisis nedeva skaidru atbildi, vai ceļojumā dosies kopā ar raidījuma galveno varoni, un arī pati Evita atzina, ka "viss nav tik viennozīmīgi".

Galerijā: ieskats Oskara Lauvas modeļa un aktiera gaitās (foto - Mis Latvija arhīvs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!