Foto: Kadrs no video

Modes dizainere Viktorija Bekhema slavena ar savu izsmalcināto un strikto tēlu. Jau "Spice Girls" laikos tieši viņai bija piešķirta elegantās meitenes ("Posh Spice") loma. Nu viņa ar draiskulīgu piedalīšanos Džeimsa Kordena šovā likusi faniem pārsteiguma ieplest acis.

Viktorija Bekhema, piedaloties populārajā amerikāņu televīzijas šova "The Late Late Show" sižetā, ir nebēdnīga, jokojas, smejas un ir tik enerģiska, kā viņu sabiedrībā nav ierasts redzēt. Viktorija ne tikai izmēģina Džeimsa slaveno "Carpool Karaoke" jeb dziedāšanu līdzi mašīnā, bet arī inscenē savdabīgu mīlasstāstu.

Viktorija un Džeims parodē 1987. gada filmu "Mannequin" ("Manekens"), kas ir mīlasstāsts par veikala noliktavas darbinieku un manekena lelli, kura, viņaprāt, ir dzīva. Starp citu, lelles lomu astoņdesmito gadu kinolentē atveidoja Kima Ketrela, kura visiem zināma kā seksuālā Samanta no seriāla "Sekss un lielpilsēta".

Savukārt, "Carpool Karaoke" pilnā epizode tiks publiskota vēlāk un pagaidām skatītājiem ticis tikai neliels ieskats, kur Bekhema un Kordens dzied "Spice Gils" hitu "Spice Up Your Life".

Sociālajos tīklos cilvēki ir pārsteigti – gan par Viktorijas spēju iejusties draiskā tēlā, gan par dziedāšanu, jo līdz ar meiteņu popgrupas "Spice Girls" izjukšanu Viktorija bija vienīgā no populāro meiteņu pulciņa, kura muzikālajai karjerai pielika punktu.

Ar kadriem no filmēšanas aizkulisēm vietnē "Instagram" padalījusies arī pati Bekhema:

What is so funny @j_corden 😂😂😂 X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 29, 2017 at 1:29pm PDT

Excited! My secret filming with @j_corden airs tonight on the @latelateshow ! X vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 30, 2017 at 8:11pm PDT

Watch tonight @latelateshow x vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 30, 2017 at 8:35pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!