Foto: Publicitātes attēli

No piektdienas, 10. februāra, Latvijas kinoteātros skatāma režisora Breda Peitona ģimenes piedzīvojumu filma Ceļojums uz Noslēpumu salu (Journey 2: The Mysterious Island), kura uzņemta, izmantojot 3D tehnoloģijas.

Jaunā filma ir 2008. gada blokbastera Ceļojums uz Zemes centru ar Brendanu Freizeru galvenajā lomā turpinājums, un tajā galvenais varonis Šona Andersons (aktieris Džošs Hatčersons, kurš vienīgais filmējies abās daļās) saņem briesmu signālu no kādas mistiskas salas, kuras esamību viņš ir centies pierādīt jau sen.

Kopā ar savu patēvu, skaistu meiteni un neveiklu helikoptera pilotu viņš dodas meklēt Žila Verna, Džonatana Svifta, Roberta Lūisa Stīvensona un citu autoru darbos aprakstīto brīnumaino salu.

Filmas varoņiem izdodas atrast Noslēpumu salu, uz kuras atrodas Atlantīda, lavas vietā plūst zelts un uz kuras kukaiņi un ķirzakas ir gigantiskas, bet ziloņi ir klēpja sunīšu izmērā. Viņiem ir tikai divas dienas, lai izglābtos, jo sala draud nogrimt.

Filmas Ceļojums uz Noslēpumu salu reklāmas treileris

Galvenajā lomā filmējies slavenais cīkstonis Dveins "Klints" Džonsons, citās lomās skatāmi leģendārais britu aktieris Maikls Keins, skaistā Vanesa Hadžinsa, mūždien smieklīgais Luiss Guzmans (attēlā), Kristīna Deivisa no seriāla Sekss un lielpilsēta un citi.

Filmas budžets ir 79 miljoni dolāru, un uz lielajiem ekrāniem tā iznāk vienlaicīgi ASV un Latvijā. Dažās valstīs to jau sākuši demonstrēt pirms trim nedēļām, un no ražošanā un reklāmā ieguldītās summas tā atpelnījusi jau 41 miljonu dolāru.

Redakcijas piezīme. Šodien un turpmāk portāla lasītājiem būs iespēja uzzināt par absolūti visām filmām, kas nonāk uz Latvijas kinoekrāniem. Tā kā tradicionāli kino pirmizrāžu diena ir piektdiena un nereti tiek demonstrētas trīs četras jaunas filmas nedēļā, tad par jaunākajām filmām portālā DELFI Izklaide varat lasīt gandrīz katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!