Foto: DELFI

Pirmdien, 19. augustā, tika dota zaļā gaisma vērienīgākajam sezonas televīzijas projektam – jauniešu šovam Jaunā talantu fabrika, kas turpmākos trīs mēnešus piedāvās sekot līdzi tam, kā dzimst zvaigznes.

Svētdienas vakarā jaunie talanti ievācās savā miteklī Elijas ielā, kur dzīvojuši arī iepriekšējo šovu dalībnieki - kā skaidroja šova veidotāji, lielas izmaiņas telpās nav veiktas, vien atjaunotas mēbeles, pārkrāsotas sienas un griesti, kā arī veikti citi "atsvaidzināšanas" darbi.

Jaunajā dzīvesvietā 15 jaunieši ievācās, apkrāvušies ar dažnedažādām mantām - rotaļlietām, hantelēm, drēbju pakaramajiem un citām ikdienā nepieciešamām lietām. Vairums no viņiem sarunā ar DELFI Izklaidi atzina, ka ir satraukušies pirms lielā notikuma, bet apņēmības pilni pierādīt savas spējas visai Latvijai.

Pirmā nedēļa šova telpās jauniešiem solās būt spraiga - būs ne tikai jāaprod ar kaimiņiem, bet arī jāsāk skoloties pie profesionāliem pedagogiem un gatavoties 26. augusta vakarā gaidāmajam pirmajam Jaunās talantu fabrikas koncertam, ko televīzijas skatītāji varēs redzēt kanālā TV3.

Tāpat 15 uzņēmības pilno jauniešu piedzīvojumiem būs iespēja sekot līdzi Kanāla 2 tiešraidēs, kā arī katru darba dienu pulksten 13:40 Jaunās talantu fabrikas dienasgrāmatās TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!