Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 9. oktobra, vakarā startēja šova "Saimnieks meklē sievu" ceturtā sezona, kurā pieci saimnieki no lielajām vēstuļu kaudzēm izvēlējās tās, ar kuru autorēm jau nākamajā sērijā tiksies klātienē.

Lielajā randiņā brašajiem vīriem būs no pretendentēm jāizvēlas vien trīs, kuras tad dosies uz saimniecībām un ikdienas darbu ritmā un kameru priekšā mēģinās apliecināt savu piemērotību saimnieces godam.

Šajā sezonā noticis arī kas negaidīts – viena no meitenēm bija aizrakstījusi vairākiem saimniekiem un trīs no viņiem arī nolēma gaišmataino daiļaviņu aicināt uz randiņu, tā kā skatītājiem vien atliek gaidīt, kā notikumi atrisināsies, kad visi tiksies aci pret aci.

Andra Leimanta līgaviņas

51 gadu vecajam Andrim Leimantam līgaviņu izvēlē palīdzēja gan meita, gan šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, un viņš bija pat tik drosmīgs, lai uz tikšanos aicinātu dāmu, kura bija uzrakstījusi sirsnīgus vārdus, bet nebija atsūtījusi savu foto.

Mārtiņa Līča līgaviņas

Mārtiņam vērtēt vēstules talkā nāca brālis ar savu draudzeni, un patīkamu pārsteigumu viņam sagādāja kāda jau pazīstama meitene, kura beidzot bija sadūšojusies puisi uzrunāt.

Pētera Grudovska līgaviņas

Arī Pēteris izvēlējās Anci, un viņu nebiedēja tas, ka šo daiļaviņu uz randiņu aicinājuši jau divi citi saimnieki. Spēle esot spēle, gudri sprieda populārākais no saimniekiem, un laiks rādīs, kurš tad kuru izvēlēsies.

Jāņa Fogela līgaviņas

Jānim vēstuļu lasīšana izvērtās saspringta – viņam talkā bija nākusi mamma ar draudzenēm, un dāmas nevēlējās pieļaut, lai puisis kāpj uz "veciem grābekļiem", izvēlē balstoties vien uz ārējo izskatu. Dažas vēstules saimniekam pat negribēja rādīt, bet galu galā piecas meitenes tika izvēlētas.

Aivara Dimitrijeva līgaviņas

Aivars vēstules vērtēja kopā ar mammu un māsu, un atklājās, ka puisis laiku velti nav tērējis – ar divām potenciālajām līgaviņām viņš jau bija sazinājies vēl pirms oficiālo vēstuļu saņemšanas. Ar kādu meiteni vārdā Gita, kura Aivaram uzrakstījusi sociālajos tīklos, radusies īpaša saikne, un, lai gan nav iesūtījusi oficiālu vēstuli, arī viņa nonākusi starp piecām izredzētajām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!