Foto: Publicitātes foto

Pazīstamā Latvijas basketbolista Andra Biedriņa sieva Madara (attēlā centrā), kura kādu laiku bija pazudusi no publiskās aprites, beidzot atkal izmantojusi iespēju pagrozīties televīzijā - viņa piedalījusies LTV1 šovā Mana dziesma.

Madara skaistajos "treknajos gados" piederēja pie tām meitenēm, ko mēdza dēvēt sabiedrības dāmām. Viņas galvenie uzdevumi tolaik bija parādīties dažādos burziņos, mainīt frizūras un valdzināt bagātus un slavenus puišus.

2009. gadā savaldzinājusi turīgo basketbolistu Andri Biedriņu, Madara pārtrauca aktīvās publiskās gaitas. Kopā ar mīļoto viņa pārcēlās uz Ameriku, laida pasaulē divus bērnus un Latvijas presei sūdzējās par to, ka ASV imigrācijas politika liedz viņai veidot spožu karjeru arī šajā zemē.

11. oktobrī Madara beidzot atkal iemirdzējusies Latvijas publiskajā sfērā, piedaloties šovā Mana dziesma. Bijusī šova Latvijas princese dalībniece, kura iepriekš sabiedrībā izgājusi grezni sapucējusies, šovā startēja parastos džinsos un zilā blūzē. Ap Madaras kaklu bija aplikta spīdīga smukumlietiņa, bet basketbolista sievas mati viegli iecirtoti.

Pēc ilgiem gadiem atkal tiekot pie iespējas mirdzēt televīzijā, Madara jutās kā zivs ūdenī. Bijusī sabiedrības dāma ļāva priekpilnajām emocijām plūst pāri malām un ekrānā lustējās uz pilnu klapi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!