Foto: EUROVISION/EBU

Laikā, kad pasaulē arvien populārākas kļūst modeles, kuras var lepoties ar krāšņiem apaļumiem, arī starp Eirovīzijas konkursa dalībniekiem īpašu uzmanību izpelnījusies kāda simpātiska apalīte. Tā ir Serbijas pārstāve Božana Stamenova (attēlā ar pavadošo grupu), kura sola pārsteigt Eiropu ar dziesmu par skaistuma patieso būtību.

Apetītlīgā skaistule konkursā izpildīs dziesmu  ar nosaukumu Beauty Never Lies jeb Skaistums nekad nemelo. Izjustajā hitā māksliniece dziedās par to, ka apzinās to, ka ir atšķirīga, bet jūtas laimīga.

Kā savā konkursa vizītkartē atklāj pati Božana, viņas vēlas Eiropai nodot vēsti, ka skaistums neslēpjas vien ārējā veidolā. Lai redzētu cilvēka patieso daili, jāieskatās viņa sirdī un dvēselē.

Atšķirīgi skaistā Serbijas pārstāve izpelnījās īpašu uzmanību konkursa atklāšanas pasākumā. Neraugoties uz savām kuplajām formām, māksliniece bija uzdrīkstējusies tērpties greznā, sarkanā tērpā, kas vēl vairāk uzsvēra viņas kūsājošo sievišķību. Ne mazāk krāšņa par pašu Božanu ir viņas pavadošā svīta.

Božanas priekšnesumu varēs baudīt jau pirmajā pusfinālā otrdienas, 19.maija, vakarā. Diemžēl šajā pusfinālā Latvija nevarēs piedalīties ar balsojumu, taču tas neliedz turēt īkšķus par savām simpātijām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!