Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 19. augustā, savu 18. dzimšanas dienu svinēs televīzijas kanāls TV3. Par godu šim īpašajam notikumam sarūpēts krāšņs "Cabaret" šovs, kas notiks Jelgavā.

Zemgales Olimpiskajā centrā notiekošo pilngadības svinību viesi tiks iepriecināti ar priekšnesumiem no pēdējo četru gadu "Cabaret" uzvedumiem. Ceturtdienas pievakarē notika krāšņā šova ģenerālmēģinājums.

Jubilejas svinību viesi tiks priecēti ar greznām dekorācijām, košiem un iespaidīgiem tērpiem, kā arī nostrādātiem un pārdomātiem priekšnesumiem.

Šovā piedalīsies "Cabaret" dīvas Elza (dziedātāja Elza Rozentāle) un Žustīne (Aija Vītoliņa), jaunais un talantīgais Rafaels (dziedātājs Ralfs Eilands), kā arī dejotāju grupa un mūziķi.

"Visu atklāt es negribētu, taču varu pastāstīt, ka šo vakaru vadīs TV3 ētera personība Juris Šteinbergs. Seriāla "Viņas melo labāk" aktrises ir sagatavojušas īpašu priekšnesumu, kuram pievienosies arī Latvijas Nacionālā teātra aktrises Dita Lūriņa un Zane Dombrovska.

Par speciālu sveicienu no seriāla "Ugunsgrēks" būs parūpējušies aktieri Egils Melbārdis, Mārtiņš Brūveris un Ģirts Ķesteris," dažus noslēpumus atklāj šova producents Sandis Mohovikovs.

Tāpat jāpiebilst, ka pasākuma apmeklētāji tiks cienāti ar TV3 īpašo jubilejas torti un šampanieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!