Foto: Publicitātes foto

Augusta izskaņā LTV startēja muzikālais šovs Mana dziesma, kurš visa rudens garumā ik svētdienas vakarus priecē labas mūzikas mīļotājus. Savukārt modes draugi Manu dziesmu nelaiž garām tā vadītājas Dagmāres Legantes (attēlā) dēļ, kuras tērpos var izpētīt visas šīs sezonas aktualitātes.

Reizē ar labāko latviešu hitu izbaudīšanu un labu izklaidi šovs Mana dziesma piedāvā skatītājiem gūt ieskatu arī modes aktualitātēs. Šova vadītāji Dagmāra Legante un Intars Rešetins allaž ir glīti saposušies.

Pāra stils var kalpot par lielisku iedvesmu, gatavojoties gada nogales ballīšu maratonam. Legante līdz šim jau atrādījusi skatītājiem vairāk kā desmit dažādus kleitu variantus, saskaņojot tās ar atbilstošiem apaviem un aksesuāriem.

Jaunām dāmām patiks Legantes īsā, baltā kreklkleita, kuru viņa kombinēja ar vaļīgu bizi un meitenīgām krellītēm. Drosminieces, kuras šogad kārtīgi strādājušas pie sava auguma izveidošanas, var no Legantes nošpikot divdaļīgo kleitu, kas mazliet atklāj vēderiņu, radot lielisku balansu starp nopietnību un draiskumu.

Savukārt klasikas mīļotājas var apsvērt iespēju tradicionālo mazo, melno vakarkleitu nomainīt pret sūnu zaļu mirdzumu - vismaz uz Legantes tas izskatās izcili.

Ja ziemā trūkst košu krāsu - uz priekšu - Legante parāda, ka klasiska kleitiņa un spilgti citrondzeltens tonis ir ideāla kombinācija. Un arī tie ir tikai daži no tērpu variantiem, kurus šovā atrādījusi simpātiskā spēles vadītāja.

Arī svētdien, 15. novembrī, kad šovā viesojās diriģents Ints Teterovskis, aktieris Mārtiņš Egliens, ziņu raidījumu vadītājs Jānis Geste un citi populāri cilvēki, Legante bija īpaši glīti saposusies.

15. novembra raidījumā Legante gozējās pašlaik aktuālajā midi garuma kleitā, kas lieliski izcelā šova vadītājas augumu un labi trenētās kājas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!