Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 8. novembra, vakarā skatītāju vērtējumam tika nodots zvaigžņu pārvērtību šova Izklausies redzēts kārtējais raidījums. Šoreiz triumfēja jautrākais no priekšnesumiem – aktiera Kristapa Rasima versija par deviņdesmito gadu grupu Mixeri (attēlā).

Jau pirms priekšnesuma Rasims atzinās, ka nemaz nebūs tik grūti, jo bērnībā viņš jau fanojis par šo grupu un kustējies stilīgajos Mixeri ritmos. Protams, tika izpildīts leģendārais hits Esi reāls.

Rasims bija tērpies labākajās deviņdesmito gadu tradīcijās. Milzīgu dzeltenu pufaiku viņš bija saskaņojis ar tā laika aktuālā modeļa saulesbrillēm un Mixeri firmas zīmi - auto atslēdznieka stila kombinezonu. Īpašs pārsteigums bija numura ietvaros sagatavotā deja - par tādām kustībām Rasimu pirms teju 20 gadiem būtu apskaudis ikviens diskotēku karalis.

Žūrijas locekļi atzinās, ka hitam Esi reāls savulaik ir bijusi nopietna ietekme arī uz viņu dzīvi. Žūrijas loceklis Rihards Lepers pat atrādīja savu superstilīgo deju soli, ko savulaik izpildījis, skanot hitam Esi reāls.

Rasima uzvara līdz ar to bija likumsakarīga. Otrajā vietā ierindojās Atis Zviedris ar Reja Čārlza atveidojumu, bet trešo vietu nopelnīja Elza Rozentāle, kura iejutās Adeles tēlā.

Arī nākamajam raidījumam zvaigžņotais astotnieks izlozēja gana interesantus tēlus. Ievai Pļavniecei būs jāatveido Laima Vaikule, Jānis Auzāns pārtaps par slavenā hita What Does The Fox Say?izpildītājiem Ylvis.

Andris Ābelīte būs Viktors Lapčenoks, Antra Stafecka būs Madonna, Annija Putniņa - Bejonsa Noulza, Elza Rozentāle - Ance Krauze, Atis Zviedris - Edgars Liepiņš, bet Kristaps Rasims - Romualds Ancāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!