Svētdien, 26. maijā, ar filmas La Vie D'Adele triumfu noslēdzās 66. starptautiskais Kannu kinofestivāls, un gandrīz divas nedēļas ilgušajā pasākumā, kur vienviet pulcējās neskaitāmas kinozvaigznes, netrūka arī daudzu amizantu momentu.

Visa festivāla laikā aktrises sanākušos fanus un fotogrāfus žilbināja ar dizaineru darinājumiem, bet visiespaidīgāko tērpu parādi, kā jau ierasts, varēja baudīt festivāla atklāšanas pasākumā un noslēguma ceremonijā.

Vislielāko uzmanību Kannu festivāla izskaņas vakarā piesaistīja amerikāņu aktrise Uma Turmena - 43 gadus vecā trīs bērnu māmiņa svarīgajam pasākumam bija izvēlējusies Versace zīmolu kleitu ar iespaidīgu šleipi un ne mazāk acīs krītošu tērpa augšdaļu.

Tiesa, ne mazums skatienu pievērsa Nikola Kidmena, kura noslēguma ceremoniju apmeklēja baltā Džordžo Armani zīda tērpā, poļu režisora Romāna Polanska sieva - aktrise Emanuela Senjē, kura bija izvēlējusies drosmīga piegriezuma sarkanu tērpu, un daudzas citas dāmas.

Arī šogad Kannu festivālā netrūka dažādu ekstravagantu zvaigžņu izlēcienu, bet par vienu no atmiņā paliekošākajiem šoviem uz sarkanā paklāja parūpējās itāļu aktrise Āzija Ardžento (attēlā), kura, ierodoties uz trillera Zulu seansu pasākuma izskaņas dienā, fotogrāfiem rādīja ne tikai baisas grimases, bet arī rupjus žestus.

Galerijā: ieskats 66. Kannu kinofestivāla krāšņākajos, interesantākajos un neparastākajos mirkļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!