Foto: Privātais arhīvs

Desmit talantīgi izpildītāji veic pēdējos priekšdarbus, lai jau svētdien, 7. februārī, kāptu uz konkursa Supernova skatuves un cīnītos par klausītāju balsīm. Jaunā dziedātāja Marta Grigale (attēlā) devusies pie pašmāju dizaineriem, lai izvēlētos savu skatuves tērpu.

"Viens no pirmajiem darbiem, pie kuriem ķēros klāt, kad uzzināju, ka esmu tikusi divdesmitniekā, bija kleitas meklējumi. Zināju, ka gribu sadarboties ar kādu no Latvijas apģērbu zīmoliem, un esmu priecīga, ka mani ceļi krustojās ar ArtJam", DELFI Izklaidei atklāj dziedātāja, kura uz skatuves kāps ar pašas sarakstīto dziesmu Choices.

Dizainere kleitu radījusi īpaši šim šovam, iedvesmojoties no dziesmas un Martas personības. Kleita esot neparasta un sievišķīga, bet tajā pašā laikā ērta un lakoniska piegriezuma, ieturēta zīmolam raksturīgajā stilā.

"Man būs arī ļoti īpašs aksesuārs - personalizēts May28th pulkstenis ar dziesmas nosaukumu, kas, protams, kalpos arī kā brīnišķīga piemiņa par šo piedzīvojumu," atklāj Marta.

Taujāta par frizūru un grimu, mūziķe atklāj, ka meikaps būšot gana neparasts, pat avangardisks. Taču detaļas viņa vēlas paturēt noslēpumā, lai svētdien skatītājiem būtu īpašs pārsteigums. Protams, Marta apzinās, ka ar tērpu vien publiku nepaņems.

"Pats galvenais tomēr ir dziesma. Ir jāpiestrādā pie vizuālā tēla, un es to daru, bet pats svarīgākais ir pārliecinoši nodziedāt. Tādēļ trenējos un regulāri eju uz vokālajām nodarbībām," stāsta konkursa dalībniece, kuras sniegumu varēs vērtēt svētdienas vakarā LTV1 ēterā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!