Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā tika dots starts šova "X Faktors" fināla tiešraidēm, un pirmajā raidījumā par žūrijas un skatītāju simpātijām sacentās 12 talantīgi censoņi.

Šie 12 finālisti, kas sadalīti trīs kategorijās – vecuma grupā 16 līdz 25 gadi, vokālās grupas un kategorija "25+", – ir labākie no labākajiem, kurus žūrija cītīgi atsijājusi atlasēs un krēslu izaicinājumos.

Visas dienas garumā Rīgas Kinostudijā notika cītīga gatavošanās lielajam vakara iznācienam – dalībnieki tika pucēti, ģērbti un grimēti. Tika atkārtoti deju soļi un izmēģinātas dziesmas.

Pirmajā tiešraidē dalībniekiem bija jāizpilda kompozīcijas, kas vislabāk raksturo viņus pašus, un šoreiz diemžēl nepaveicās Oskaram Milleram, kurš uz skatuves iedzīvināja "Kings of Leon" superhitu "Sex on Fire". Skatītāji par viņu bija balsojuši kūtri, un beigās Intars Busulis pieņēma lēmumu, ka viņam dalība šovā ir beigusies.

Jau nākamajā svētdienā, 28. oktobrī, par uzvaru cīnīsies 11 pretendenti, kas izpildīs Latvijas un pasaules populārākos hitus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!