Foto: F64

Svētdienas, 21. februāra, vakarā tūkstošiem latviešu vēroja, kas notiek uz konkursa Supernova pusfināla skatuves. Ne mazāk aizraujoši notikumi risinājās konkursa aizkulisēs. DELFI Izklaide piedāvā ielūkoties tur, kur televīzijas kameras neieskatās – mākslinieku ģērbtuvēs, grimētavās un atpūtas telpās.

Kā novēroja DELFI Izklaide, šī gada konkursa aizkulisēs valdīja īpaši sirsnīga un draudzīga atmosfēra. Ja iepriekšējos gados bija ierasts, ka konkursanti atpūšas katrs savā ģērbtuvē, šoreiz mākslinieki aizkulisēs dalīja kopīgas telpas, plecu pie pleca grimējoties, iesildot balsis un jautri tērzējot.

Kopā ar mūziķiem bija arī viņu tuvākie atbalstītāji. Daļai konkursantu aizkulisēs palīdzēja otrās pusītes, citus atbalstīja bērni, bet Samantas Tīnas komandu pavadīja pavisam mazs suņuks.

Pirms saviem uznācieniem vairāki mūziķi izmantoja iespēju atrast klusu vietiņu plašajos LTV gaiteņos, lai vientulībā pameditētu un sakoncentrētos uznācienam.

Mākslinieku labsajūtai aizkulisēs bija sarūpēts kārumu galds ar dažādiem našķiem. Tiesa, tas vairāk saistīja viņu atbalstītājus un bērnus. Kā DELFI Izklaidei atklāja vairāki konkursanti, našķošanās pirms konkursa iznāciena ir stingri aizliegta – tas var traucēt balss skanējumam.

Atgādinām, ka līdz piektdienai, 26. februārim, par savu favorītu var balsot DELFI publikas simpātijas balsojumā šeit. Uzvarētājs saņems reklāmas kampaņu 2000 eiro vērtībā portālā DELFI savas profesionālās darbības un sasniegumu popularizēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!