Foto: F64

Svētdienas, 9. septembra, vakarā kanālā TV3 startēs šova "X Faktors" jaunā sezona, kurā vairāku nedēļu garumā tiks meklētas nākamās skatuves zvaigznes. Kā vēsta raidījuma pārstāvji, pirmajā televīzijas atlašu raidījumā spilgtu emociju netrūks – vieni gūs žūrijas atzinību un tiks pie iespējas piedalīties "krēslu izaicinājumos", bet citiem būs jāsamierinās ar kritiku un muzikālā piedzīvojuma noslēgumu.

"Šova otrā sezona būs fantastisks piedzīvojums gan dalībniekiem, gan, protams, "X Faktora" skatītājiem. Dažādos Latvijas reģionos izvēlētie dziedošie talanti kāps uz lielās šova skatuves, lai pārsteigtu visu Latviju un nereti arī paši sevi. Rezultāti ir neprognozējami, un emocijas sitīs augstu vilni abpus ekrānam," sola šova "X Faktors" producenti Latvijā Ilze Ūdre un Guntars Gulbiņš.

Žūrijas komandā darbu turpinās īsti mūzikas dzīves profesionāļi, kurus iepazinām jau šova pirmajā sezonā – Intars Busulis, Aija Auškāpa un Reinis Sējāns. Mentori šosezon jau daudz labāk zina, ko meklē, un ideālo sadarbību žūrijas trijniekā, kas aizsākās šova pirmajā sezonā, novērtēs arī skatītāji. Aizkulisēs dalībniekus un viņu līdzjutējus uzmundrinās, mierinās un iedvesmos "X Faktora" vadītājs Markus Riva.

Jau pirmajā raidījumā gaidāms daudz spilgtu mirkļu un interesantu dalībnieku – viena no viņām spēj dziedināt dvēseles, cita dzied ne tikai ballītēs un dzimšanas dienās, bet arī bērēs. Tāpat skatītājiem būs iespēja iepazīties ar, iespējams, visuzstājīgāko "X Faktora" dalībnieci un novērtēt Baltkrievijas viešņas talantu. Kādam puisim izdosies teju neiespējamais – visa zāle būs kājās un dejos, dancī laidīsies pat Reinis Sējāns.

Šova "X Faktors" otrā sezona telekanālā TV3 startēs 9. septembrī, un līdz pat septembra beigām ik svētdienas vakaru TV skatītājiem būs iespēja sekot līdzi televīzijas atlasēm.

Oktobrī gaidāmi "krēslu izaicinājumu" raidījumi, un šova faniem 10. un 11. septembrī ir iespēja klātienē baudīt spraigās emocijas to filmēšanā – piesakies šeit un dodies uz Rīgas Kinostudiju. Ieeja ir bezmaksas.

"Krēslu izaicinājumos" žūrija no televīzijas atlasēs tālāk tikušajiem dalībniekiem izvēlēsies četrus pašus labākos trīs kategorijās – dalībniekus vecumā no 16 līdz 25 gadiem, dalībniekus, kuri ir vecāki par 25 gadiem, un vokālās grupas. Līdz ar otrā "krēsla izaicinājuma" izskanēšanu taps zināmi šova "X Faktors" otrās sezonas 12 finālisti, kuri profesionāļu vadībā sāks savu ceļu uz lielo skatuvi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!